• First Top Stories

    Άγρια δολοφονία στα Πατήσια: Ποια σενάρια εξετάζει η αστυνομία – Η 32χρονη γνώριζε το δολοφόνο της;

    Πατήσια


    Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης Δώρας στο Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια.

    Οι Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, θεωρώντας πως το κλειδί για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκεται στα τηλέφωνα που έκανε και δέχτηκε στο εξαφανισμένο κινητό της η άτυχη κοπέλα, στις περίεργες αναρτήσεις στο facebook και στις μαρτυρίες υπαλλήλων του κοιμητηρίου και κατοίκων της περιοχής για περίεργες κινήσεις τοξικομανών.

    Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η άγρια δολοφονία της Δώρας, με 14 μαχαιριές, μάλλον είναι προσωπική υπόθεση πιθανότατα από άτομο που γνώρισε το καλοκαίρι, αλλά απομακρύνθηκε προκαλώντας την οργή του.

    Μια ανάρτηση στο facebook στα τέλη Αυγούστου που αναφέρει χαρακτηριστικά «Απορώ τι είχα πάρει τότε που συστηθήκαμε και χάρηκα που σε γνώρισα» επιβεβαιώνει το παραπάνω σενάριο των Αρχών, χωρίς όμως να τους δίνει κάποιο παραπάνω στοιχείο.

    Ωστόσο, οι Αρχές δεν έχουν αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο ληστείας, καθώς από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό πως το κινητό της τηλέφωνο, το πορτοφόλι και τα προσωπικά της αντικείμενα έλειπαν από τον τόπο του εγκλήματος.  Άλλωστε, μόνο οι τέσσερις μαχαιριές από τις συνολικά 14 μαχαιριές ήταν καίριες και ειδικότερα αυτή που δέχτηκε πισώπλατα και έτσι δεν αποκλείεται και το σενάριο η 32χρονη να δέχτηκε επίθεση από τοξικομανή για να τη ληστέψει, με την κατάσταση τελικά να ξεφεύγει.

    Οι αστυνομικοί αναζητούν από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να δουν τα τηλεφωνήματα που έκανε και δέχτηκε την ημέρα του εγκλήματος η 32χρονη, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το θύμα να μίλησε με τον δολοφόνο της για να κανονίσουν τη μοιραία συνάντηση.

    Το θύμα ήξερε τον δολοφόνο της; 

    Από τα γραφεία της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής,  έχουν περάσει για κατάθεση περίπου δέκα άτομα ανάμεσα τους και ένα πρόσωπό με το οποίο η Δώρα Ζέμπερη διατηρούσε προσωπική σχέση πριν από περίπου έναν χρόνο και τους τελευταίους μήνες είχαν έρθει και πάλι κοντά. Ωστόσο, φαίνεται πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν γνωρίζει παραπάνω στοιχεία που θα βοηθούσαν στην εύρεση του δράστη.

    Ο δολοφόνος, στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι το μυστήριο του κοιμητηρίου έχει να κάνει με προσωπικές διαφορές, φέρεται γνώριζε πολύ καλά τις συνήθειες της 32χρονης. Έτσι, αποφάσισε να περιμένει την άτυχη εφοριακό μέσα στο χώρο του κοιμητηρίου και να επιτεθεί λίγο πριν νυχτώσει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονίζει η αδερφή της 32χρονης που δολοφονήθηκε στα Πατήσια: Αδελφή μου, αίμα μου… έφυγες νωρίς
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητέρα 32χρονης που δολοφονήθηκε στα Πατήσια: Φοβόταν. Είχε κάνει ασφάλεια ζωής… (video)
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δολοφονία στα Πατήσια: Ο δολοφόνος χάραξε στο πρόσωπο της εφοριακού το γράμμα «Γ»



    ΣΧΟΛΙΑ