• First Top Stories

    Πού είναι ο Σώρρας; Πού επικεντρώνει τις έρευνές της η ΕΛΑΣ

    Σώρρας


    Άφαντος παραμένει ο Αρτέμης Σώρρας, μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη οκτώ ετών για υπεξαίρεση, με την αστυνομία να αναζητά τα ίχνη του.

    Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του καταδικάστηκαν την Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση για υπεξαίρεση, αν και ο ίδιος (που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο) υποστηρίζει πως πρόκειται για μία αστική διαφορά με τον κουμπάρο του και έναν πρώην συνεταίρο του και η οποία μετατράπηκε σε κακούργημα.

    Οι έρευνες για τον εντοπισμό του επικεντρώνονται κυρίως στην Πάτρα, με τις αστυνομικές αρχές να προσπαθούν να βρουν το “στίγμα” του κινητού του τηλεφώνου, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να έχει διαφύγει από την Πάτρα με πλοίο στην Ιταλία.

    Εν τω μεταξύ, η ΕΛΑΣ εξετάζει εξονυχιστικά το βίντεο διάρκειας 21 λεπτών που αναρτήθηκε χθες στο YouTube και στο οποίο ο Αρτέμης Σώρρας σχολιάζει την απόφαση του δικαστηρίου.

    «Το καθεστώς, ειδικά το δικαστικό καθεστώς σήμερα έκανε την πιο βρώμικη δουλειά που μπορούσε να κάνει ποτέ» λέει στην κάμερα ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» μέσα από ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό, φορώντας μαύρα και καθισμένος σε ένα μαύρο καναπέ και στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί: «Έγινε ένα δικαστικό πραξικόπημα. Συνέλληνες, το κεφάλι σας ψηλά».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας – Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια χωρίς αναστολή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Καραμανλής: Η φωτό στις Σέρρες που έγινε viral και το grande δείπνο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οικογένεια Λεμονή: Τέλος για Καλογήρου σε Mall και Golden Hall. Τα χρέη, το σπίτι στο Μιλάνο και το Liar Jet



    ΣΧΟΛΙΑ