• First Top Stories

    Διάγγελμα από τον καταζητούμενο Αρτέμη Σώρρα: Έγινε δικαστικό πραξικόπημα- Δεν θα παραδοθώ (video)

    Αρτέμης Σώρρας

    Αρτέμης Σώρρας


    Ο καταζητούμενος πλέον, Αρτέμης Σώρρας, με ένα βίντεο 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων που ανέβηκε στo κανάλι του στο Υoutube λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, σχολιάζει την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε κάθειρξη οκτώ ετών.

    «Το καθεστώς, ειδικά το δικαστικό καθεστώς σήμερα έκανε την πιο βρώμικη δουλειά που μπορούσε να κάνει ποτέ» λέει στην κάμερα ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» μέσα από ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό, φορώντας μαύρα και καθισμένος σε ένα μαύρο καναπέ και στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί: «Έγινε ένα δικαστικό πραξικόπημα. Συνέλληνες, το κεφάλι σας ψηλά».

    Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του καταδικάστηκαν την Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση για υπεξαίρεση. Ο ίδιος υποστήριζει πως πρόκειται για μία αστική διαφορά με τον κουμπάρο του και έναν πρώην συνεταίρο του και η οποία μετατράπηκε σε κακούργημα. «Είναι ένα αστικό κομμάτι που έχουμε διαφορά 25.000 ευρώ, από χρήματα που έχει πάρει από υποθέσεις μου, έναντι 35.000 ευρώ που ήταν η πώληση του αυτοκινήτου του. Και του λέω, έλα να κάνουμε το λογαριασμό».

    https://youtu.be/WKZwEVCPx2M

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας – Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια χωρίς αναστολή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίτσας για «τρομο-πακέτα»: Σιγά μη φταίει η Αθήνα αν η Βόρεια Κορέα κάνει πυρηνική δοκιμή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οικογένεια Λεμονή: Τέλος για Καλογήρου σε Mall και Golden Hall. Τα χρέη, το σπίτι στο Μιλάνο και το Liar Jet



    ΣΧΟΛΙΑ