• First Top Stories

    Εμιράτο για ένα βράδυ το Nammos (video)


    Οι καμήλες από το Κουβέιτ, οι δεκάδες ναργιλέδες, τα χαλιά, οι κρεμαστοί πολυέλαιοι και οι τέντες Βεδουίνων μεταμόρφωσαν για ένα βράδυ το Nammos σε ένα μικρό εμιράτο.

    Αυτό ένοιωσαν οι περίπου χίλιοι πεντακόσιοι θαμώνες που απόλαυσαν την σύμπραξη του Αντώνη Ρέμου με τους δύο συναδέλφους του από την Τουρκία και το Λίβανο.

    Σε μια βραδιά που τα είχε όλα με Αραβικό άρωμα, ο δημοφιλής τραγουδιστής άργησε περισσότερο από κάθε άλλη φορά να εμφανιστεί στην σκηνή. Το έπραξε στις τέσσερις και τέταρτο το πρωί, μετά από την παρουσίαση που του έκανε ο ο κοσμηματοπώλης Κώστας Καίσαρης, ο «Caesar», όπως τον αποκάλεσε!

    Καλωσόρισε άπαντες στο κρατίδιο του Nammos και αναφερόμενος στην δεύτερη αυτή συναυλία είπε χαμογελώντας ότι «ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος».

    Σε μια βραδιά που τα είχε όλα -ακόμη και μια εντυπωσιακή χορεύτρια της κοιλιάς- ο Ρέμος ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ξεσήκωσε τους πάντες, αναγκάζοντας τον Ναγκίμπ Σαουίρις να ανέβει στο τραπέζι του, ενώ την ίδια στιγμή μέλη των οικογενειών Ζέιν και Χούρι, απολάμβαναν την βραδιά στα πρώτα τραπέζια.

    Εκεί όπου το μενού κόστιζε πεντακόσια ευρώ κατ’ άτομο, χωρίς ποτό, αν και αυτό -η τιμή δηλαδή- ήταν κάτι που δεν απασχολούσε τους συγκεκριμένους πελάτες.

    Ο Ρέμος ξέροντας πολύ καλά πλέον αυτές τις βραδιές, τραγούδησε μέχρι την ανατολή του ηλίου, που έβαψε με το χρώμα της τον μικρό κολπίσκο της Ψαρρούς.

    Αυτόν που μετατράπηκε σε αραβικό εμιράτο για ένα και μόνο βράδυ.

    Δείτε φωτογραφίες από το protothema:


    Στην πρώτη σειρά ο Άραβας κροίσος Ταφίκ Χούρι
    Σε ρόλο DJ ο κοσμηματοπώλης Κώστας Καίσαρης
    Η Εμυ Λιβανίου με τη φίλη της Χριστίνα Παπανικολάου 
    Στα πρώτα καθίσματα και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκις
    Η Κατερίνα Μονογιού με ροζ φόρεμα



    Ο Αιγύπτιος Ναγκίμπ Σαουρίς

    Ο Ηλίας Ψινάκις διασκέδασε με την ψυχή του




    Ο τιμοκατάλογος της βραδιάς



    Οι καμήλες που μεταφέρθηκαν ειδικά για τη βραδιά



    ΣΧΟΛΙΑ