• First Top Stories

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μύκονος εμπιστευτικό – Άρχισαν τα όργανα και οι… ψιλές!

    Μύκονος


    Τελικά η φετινή σεζόν στο νησί των ανέμων δεν θα είναι μόνο εξαιρετική, αλλά και αρκούντως καυτή, αφού το περασμένο Σαββατοκύριακο άρχισαν τα όργανα και έπεσαν οι πρώτες ψιλές.

    Θύμα ένας Τούρκος επιχειρηματίας που φέρεται να προκάλεσε μια παρέα Ελλήνων σε διάσημο Μυκονιάτικο στέκι, κάνοντας διάφορα, χωρίς προφανώς να φαντάζεται ότι θα κατέληγε στο νοσοκομείο.

    Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε επικίνδυνα σύμφωνα με πληροφορίες από την συμπεριφορά του Τούρκου, με την παρέα των Ελλήνων να μην απαντά μέσα στο μαγαζί.

    Λίγη ώρα αργότερα την ώρα που ο επιχειρηματίας αναχωρούσε ένα φουσκωτό είχε ήδη αποβιβάσει μια ομάδα ατόμων που τον περίμεναν -οι πληροφορίες κάνουν λόγο για «φουσκωτούς»– και τον περιποιήθηκαν δεόντως για λίγα λεπτά.

    Λεπτά που ήταν αρκετά για να τον στείλουν σε ιδιωτική κλινική του νησιού -κατ’ άλλους στο Κέντρο Υγείας- όπου και νοσηλεύθηκε για μια ή δύο ημέρες.

    Ο φερόμενος ξυλοδαρμός του «άνοιξε» λογαριασμό για την φετινή σεζόν στην Μύκονο, που φέτος περιμένει ακόμη περισσότερους τουρίστες υψηλού εισοδήματος απ’ ότι πέρυσι, όπου έγιναν πολλά και διάφορα στο νησί.

    Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει φυσικά ότι και φέτος θα γίνουν πάλι τα ίδια, δηλαδή επιδρομές κλεφτών σε βίλες, κλοπές πανάκριβων ρολογιών ληστείες και καυγάδες που κατέληγαν σε ανοιγμένα κεφάλια ή ακόμη και σε μαχαιρώματα.

    Σίγουρα στα τέλη του μήνα -μόλις δηλαδή τελειώσει το Ραμαζάνι- οι Άραβες θα κατακλύσουν την Μύκονο με άγριες διαθέσεις για τρελά γλέντια στα hot στέκια του νησιού, με ότι αυτό συνεπάγεται.

    Θα έχουμε δηλαδή τα shower parties με τις δεκάδες σαμπάνιες και τους ναργιλέδες να ανάβουν συνεχώς, σε όλα τα γνωστά εστιατόρια και κλαμπ του νησιού που οι νύχτες του αργούσαν πάντα να ξημερώσουν.

    Μόνο που πλέον δεν θυμίζουν καθόλου τις ηδονιστικές βραδιές που ξεκίναγαν από το Sea Satin και κατέληγαν στα Astra ή στο Caprice, έχοντας γίνει πιο προβλέψιμες και πολύ πιο ακριβές…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόστολος Βακάκης: Η σιωπή και οι Μαλδίβες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρδινογιάννης-Μαρινάκης: Συνάντηση εντός των ημερών για το MEGA

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αντνάν Κασόγκι: Οι νύχτες με τον Ανδρέα, η «αγορά του αιώνα» και οι «αιώνιες» ερωμένες



    ΣΧΟΛΙΑ