ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάντηση των Anonymous Greece στους Τούρκους χάκερς – «Έριξαν» τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Άμυνας
Λίγες ημέρες μετά την επίθεση στη σελίδα δημοσίευσης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και την Τράπεζα της Ελλάδος, οι Anonymous Greece ξαναχτύπησαν, δημοσιεύοντας απόρρητα έγγραφα, όπως αναφέρουν, «λάφυρα» από την τελευταία τους επίθεση.
Οι Anonymous Greece προχώρησαν στη «διαρροή» δεδομένων από κυβερνητικούς servers.
Ειδικότερα, μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook, δίνουν ενεργό σύνδεσμο για έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδας, αναφέροντας ότι «οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα, λόγω των μεγάλων μεγεθών τους».
Όπως είχαν αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτησή τους είχαν καταφέρει να αναρτήσουν δεδομένα 10 GB από κυβερνητικούς servers.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι Anonymous Greece απειλούν ξανά με διαδικτυακές επιθέσεις: «Τα χειρότερα έρχονται!»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την σελίδα που δημοσιεύονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί έριξαν οι Anonymous
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας συνάντηση με ΣΕΒ: Στο επίκεντρο της συζήτησης αμυντική τεχνολογία, καινοτομία και εφεδρεία
- Γαλλία: Πρωτοβουλία Μπαϊρού για αλλαγές στο συνταξιοδοτικό
- Επ. Κεφαλαιαγοράς: «Πράσινο» φως στο Ενημερωτικό και στο Πληροφοριακό της Metlen
- Ραντοσλάβ Σικόρσκι (Πολωνός ΥΠΕΞ): Υποστηρίζει μια κούρσα εξοπλισμών που θα επιτάχυνε την πτώση του Πούτιν
