• First Top Stories

    Μίσος Πολάκη για Έλληνες δημοσιογράφους: Τσικρίκα και Τσίμας στο στόχαστρό του

    • Αθηνά Λαρδή
    polakis


    Νέα επίθεση κατά δημοσιογράφου εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Λίγες ώρες, μετά το ξέσπασμά του κατά της δημοσιογράφου του ALPHA, Ευαγγελίας Τσικρίκα, σειρά είχε ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

    Αφορμή για τη νέα επίθεση του ευέξαπτου υπουργού στάθηκαν δηλώσεις του κ. Τσίμα, ο οποίος έσπευσε να υπερασπιστεί την κ. Τσικρίκα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

    Ο κ. Πολάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, απάντησε στο δημοσιογράφο, γράφοντας: “Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ σχολιαστής πλέον στο ΣΚΑΕΙ (το κανάλι που μίλησε για συμμετοχή της «σοβαρής «Χρυσής Αυγής στην κυβέρνηση ) παρομοιάζει εμένα με Χρυσαυγιτη!!!!!!!!ΤΕΛΟΣ: Η αγάπη για το ΧΡΗΜΑ, σε κάνει Παύλο Τσίμα. Η αλλιώς μέχρι να πληρώσουν θα πάθουν ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ”

    polakis

    Παύλος Πολάκης εναντίον Ευαγγελίας Τσικρίκα 

    Τη σκυτάλη των επιθέσεων της κυβέρνησης πήρε ο κ. Πολάκης, ο οποίος μέσω των social media, επιτέθηκε στη δημοσιογράφο του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα, με αφορμή τις ερωτήσεις της στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τη διαδικασία της αδειοδότησης των καναλιών και των χιλιάδων ανέργων που θα προκύψουν. Πάλι μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, αποφάσισε να απαντήσει στη δημοσιογράφο, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της, όπου φαίνεται μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μαζί και με άλλους πολιτικούς συντάκτες. Ως λεζάντα, ο κ. Πολάκης είχε γράψει:  “Βρε βρε την κυρία Τσικρίκα που την απολύει η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13- 14 δεν πόναγε, δεν  δάκρυζε, δεν ρωτούσε αλλά ως θεραπαινίδα και λιβανιστήρι  των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες οικογενειακές φωτογραφίες!”

    polakis 1

    Και ενώ το Μέγαρο Μαξίμου έμεινε βουβό για το θέμα αυτό, η αντιπολίτευση εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται: “Η αήθης επίθεση του κ. Πολάκη στη δημοσιογράφο Ε. Τσικρίκα, επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Τσίπρα για το μαύρο στα κανάλια και τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, επιβεβαιώνει την κατρακύλα της Κυβέρνησης στον αυταρχισμό. Είναι θλιβερή συνέχεια στην απειλή του να χώσει δημοσιογράφους τρία μέτρα κάτω από τη γη. Είναι ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων και φίμωσης κάθε ελεύθερης φωνής, που εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο της Κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση.”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/o-giannis-stournaras-ke-kokkines-kartes/73630



    ΣΧΟΛΙΑ