• First Top Stories

    Μύκονος: Έρχονται οι Άραβες και οι Maybach!

    Maybach Μύκονος


    Η ερχόμενη Δευτέρα μπορεί για πολλούς να είναι μια συνηθισμένη μέρα, όχι όμως για τους Μυκονιάτες, αφού σηματοδοτεί το τέλος του φετινού Ραμαζανιού και την καθιερωμένη πλέον επέλαση των Αράβων στο νησί.

    Την ίδια στιγμή όλοι περιμένουν να δουν αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες για την έλευση Maybach, Rolls Royce καθώς και του νέου SUV της Bentley στην Μύκονο.

    Η φήμη κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και έχει να κάνει με τις μετακινήσεις εκατομμυριούχων Αράβων, Λιβανέζων και Ρώσων στα hot spots του νησιού όπως το Nammos, o Scorpios και το Principote μεταξύ άλλων.

    Αν τελικά γίνει πραγματικότητα τότε η υπερβολή θα χτυπήσει κόκκινο την φετινή σεζόν, στο πιο προβεβλημένο νησί της Ελλάδας με ένα μικρό και κακό οδικό δίκτυο.

    Κάποιοι φαντάζονται ήδη μια λιμουζίνα Maybach στον δρόμο που οδηγεί στις βίλες στον άγιο Λάζαρο, όπου με δυσκολία χωράνε δύο συμβατικά αυτοκίνητα, να συναντιέται π.χ. Με μια από τις θηριώδεις υδροφόρες, που μεταφέρουν νερό.

    Η συγκεκριμένη κίνηση πάντως δεν ξενίζει κανέναν, αφού τα τελευταία χρόνια, τα luxury ξενοδοχεία, χρησιμοποιούν πολυτελή SUV για τους πελάτες τους, όπως Porsche Cayenne, Range Rover και υβριδικά Lexus όταν οι τελευταίοι επιθυμούν να μετακινηθούν.

    Παρόλο που το project φέρεται να ξεκίνησε από ομάδα επιχειρηματιών που ετοιμάζουν ένα φιλόδοξο νέο χώρο, οι τελευταίοι λένε ότι δεν έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους.

    Από την ερχόμενη Δευτέρα όμως όλοι στην Μύκονο θα το έχουν στην επιδρομή των πλούσιων Αράβων, αφού εκείνη την ημέρα τελειώνει το Ραμαζάνι τους, που φέτος έγινε νωρίς.

    Πέρυσι τελείωσε στα μέσα Ιουλίου, σε μια σεζόν που ξεκίνησε αγχωτικά -και με αύξηση τιμών για να βγουν οι επιχειρήσεις- πριν απογειωθεί πάλι μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

    Φέτος αυτό που μένει να δούμε είναι μια Maybach να κατηφορίζει προς την Φτελιά για να αποβιβάσει Άραβες έτοιμους για όλα, όπως είχε συμβεί πριν από δύο χρόνια με πρίγκιπα από τα Εμιράτα.

    Ο τελευταίος ήθελε να εξυπηρετηθεί άμεσα-το μαγαζί ήταν γεμάτο-και όταν του εξήγησαν ότι θα έπρεπε να περιμένει, πρότεινε να αδειάσει το μαγαζί και να πληρώσει όλους τους λογαριασμούς αυτών που έτρωγαν.

    Το αίτημά του δεν έγινε δεκτό και έτσι αποχώρησε αυτός και τα πετροδολάρια του…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μύκονος εμπιστευτικό – Άρχισαν τα όργανα και οι… ψιλές!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θωμάς Λιακουνάκος: Άρχισε τα weekend με τη Νατάσα στη Μύκονο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κουκάς real estate: Τα σπίτια της αδερφής του, οι business στην Μύκονο και η Fraport



    ΣΧΟΛΙΑ