• First Top Stories

    Συνεχίζεται το πανηγύρι: Άλλαξε γνώμη ο Παπαχριστόπουλος – Δεν παραιτείται

    • NewsRoom
    Θανάσης Παπαχριστόπουλος ΑΝΕΛ

    Θανάσης Παπαχριστόπουλος, βουλευτής ΑΝΕΛ


    Πεδίο πολιτικών παιχνιδιών έχει γίνει η Βουλή, καθώς ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος δεν προχώρησε τελικά σήμερα σε παραίτηση. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο βουλευτής είχε πριν από λίγη ώρα συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

    Από την συνάντηση προέκυψε πως ο κ. Βούτσης ζήτησε από τον κ. Παπαχριστόπουλο να κρατήσει την έδρα του, μέχρι να ψηφιστεί από την Βουλή το πρωτόκολλο εισδοχής της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

    Ωστόσο, η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία και για την κύρωση του πρωτοκόλλου εισδοχής, αφού η συμφωνία των Πρεσπών είχε περάσει με «άνετη» πλειοψηφία 153 «ναι». Εξάλλου, και να προχωρούσε σε παραίτηση ο κ. Παπαχριστόπουλος, την έδρα θα την έπαιρνε ο κ. Κουίκ, ο οποίος στηρίζει την κυβέρνηση.

    Νωρίτερα, ο βουλευτής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι κρατάει τον λόγο του και θα παραιτηθεί, αλλά θα καθυστερήσει λίγο, γιατί χάλασε το αυτοκίνητό του.

    «Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ τον λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή, γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου» είπε.

    Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο ίδιος ο κ. Παπαχριστόπουλος σήμερα θα παρέδιδε την έδρα του, την οποία θα έπαιρνε ο πρώτος επιλαχών, ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είναι γνωστό ότι δεν έχει καμία σχέση με τους ΑΝΕΛ, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλα ανοιχτά για κυβέρνηση και ΑΝΕΛ – Οι καραμπόλες αν ο Παπαχριστόπουλος παραδώσει την έδρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρχή εξελίξεων για τους ΑΝΕΛ: Αύριο παραδίδω την έδρα μου, λέει ο Παπαχριστόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ