• First Top Stories

    Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Ρόδου… λόγω σπρέι πιπεριού

    • NewsRoom


    Σε κατάσταση συναγερμο τέθηκε το αεροδρόμιο της Ρόδου, όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα αλλά και η αγγλική Mirror. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες επιβάτες ανέφεραν συμπτώματα έντονου βήχα και τσούξιμο στα μάτια. Οι εγκαταστάσεις του αεροδρομίου εκκενώθηκαν, ενώ υπήρχαν καταγγελίες για χρήση σπρέι πιπεριού. Το θέμα έγινε γνωστό από τη βρετανική Mirror, μετά την ανάρτηση tweet ενός συγγενή επιβατών. “Ανησυχώ για τους γονείς μου. Δε με ενδιαφέρει αν καθυστερήσουν αρκεί να είναι καλά στην υγεία τους” έγραψε.

    Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, δεκάδες ταξιδιώτες, στην πλειοψηφία τους τουρίστες, βρίσκονταν εκτός terminal, αναμένοντας οδηγίες από τις ελληνικές αρχές, ενώ πολλοί είχαν ζητήσει ιατρική βοήθεια, προκειμένου να ξεπεράσουν τα συμπτώματα.

    Νωρίτερα βέβαια τα τοπικά μέσα μετέδιδαν ότι ένα επικίνδυνο αέριο ανάγκασε τον κόσμο να βγει έξω από την αίθουσα του αεροδρομίου της Ρόδου. Ωστόσο, πλέον ο κόσμος έχει ξαναμπεί στην αίθουσα και η λειτουργία του αεροδρομίου έχει αποκατασταθεί.

    Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν πως ένας τουρίστας έριξε μία αμπούλα βρώμας ενώ άλλες έκαναν λόγο για άσκηση. Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αιτία της εκκένωσης ήταν το σπρέι πιπεριού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σχίσμα στο ΣτΕ: “Μας ζητούσαν να ψηφίσουμε με κλειστά μάτια”

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλενα Κουντουρά: Στα κρυφά η νέα διαφημιστική προβολή του ελληνικού τουρισμού!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

    http://www.mononews.gr/twitter-giortazi-ntou-tou-kontomina-ton-verikio-sto-studio-tis-menegaki-video/79749



    ΣΧΟΛΙΑ