• First Top Stories

    Black Friday: Τρελές εκπτώσεις σε Public, McArthur, Oysho, Pull&Bear, GAP και Μedia Markt – Στο παιχνίδι μπαίνει και ο Γερμανός με εκπτώσεις 60%

    black friday


    Η Black Friday είναι η … εμμονή των ημερών. Μπορεί ο θεσμός αυτός να ήρθε από την Αμερική, όμως, φέτος όπως φαίνεται κάνει θραύση και στην Ελλάδα. Με μια μόλις ημέρα να μας χωρίς από τη “Μαύρη Παρασκευή” μερικά από τα πιο γνωστά καταστήματα προετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχθούν τους πελάτες τους. Τρελές εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 80% σε ρούχα, κινητά, ηλεκτρικά είδη και τεχνολογικά προϊόντα καθιστούν την αυριανή μέρα ιδανική για shopping therapy. 

    Για πρώτη χρονιά φέτος, η Liana Vourakis, μεταξύ άλλων αποφάσισε και αυτή να υιοθετήσει την λατρεμένη αυτή γιορτή και προσφέρει στους πελάτες της μια μέρα ειδικής έκπτωσης την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

    Η Μαύρη Παρασκευή σηματοδοτεί την έναρξη των αγορών της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μιας περιόδου που η Liana Vourakis η γνωστή κοσμηματοπώλης (Πινδάρου 42 Κολωνάκι και στο Golden Hall) ξεκινά με τη δική της μοναδική αισθητική, με αισιοδοξία και ελπίδα για καλύτερες μέρες.

    liana

    Δυναμική είσοδο στο παιχνίδι των εκπτώσεων και της Black Friday έκαναν και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Αν θέλετε “η καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά για προσφορές έως και 60%” δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Για να δείτε αναλυτικά τις εκπτώσεις, πατήστε εδώ.

    germanos

    Βέβαια, μόλις λίγες ώρες πριν από τη Black Friday, το mononews.gr έχει συγκεντρώσει για εσάς όλα τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στο θεσμό, καθώς και τις εκπτώσεις που θα βρείτε εκεί.

    Φέτος έχουν ανακοινωθεί εκπτώσεις-σοκ μέχρι και 80%. Φυσικά, αξίζει να αναφέρουμε πως η πρώτη αλυσίδα που μπήκε φέτος στον χορό της Black Friday, ξεκινώντας από την περασμένη εβδομάδα σχετική διαφημιστική καμπάνια, ήταν τα καταστήματα προϊόντων τεχνολογίας και βιβλίων Public. Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική που ακολουθεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια για προσφορά της μεγαλύτερης ποικιλίας προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, στις καλύτερες τιμές, πάντα προς όφελος των πελατών και επισκεπτών της.

    Συγκεκριμένα, η εταιρία προσφέρει το PlayStation 4 (500GB Slim), με δύο παιχνίδια και χειριστήριο από 439 ευρώ, στα 299 ευρώ. Επιπλέον, προσφέρει κονσόλα Xbox One (1 TB) από 439 ευρώ, στα 199 ευρώ. Αυτή η προσφορά για το Xbox One είναι μοναδική στον κόσμο!

    public

    public-black friday

    Σε αυτό το θεσμό της Black Friday συμμετέχει και η GAP. H αμερικάνικη εταιρεία ρουχισμού με μια φωτογραφία στο facebook προανήγγειλε μοναδικές προσφορές στα καταστήματά της στις 25.11 & 26.11.

    gap ekptgap εκπτωσεις

    Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι θα μείνουν όσοι βρεθούν στο την Παρασκευή, καθώς θα μπορούν να ψωνίσουν αγαπημένες και γνωστές μάρκες με τεράστιες εκπτώσεις. Το εμπορικό κέντρο θα ανοίξει τις πόρτες του για το καταναλωτικό κοινό στις 8 το πρωί. Δείτε αναλυτικά τις προσφορές εδώ.

    mcarthur

    Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST συμμετέχει  και αυτό στο θεσμό της Black Friday, με προσφορές στα καταστήματά του. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα βρουν ρούχα και αξεσουάρ, είδη σπιτιού, βιβλία, κοσμήματα, καλλυντικά και υπηρεσίες κομμωτηρίου σε ειδικές τιμές.

    Αν θέλετε να κάνετε μια ανανέωση στα εσώρουχα και τις πιτζάμες σας, η Oysho είναι εδώ. Από σήμερα το βράδυ στις 22.00 μ.μ μέχρι και 25/11 στις 23.59 μ.μ θα μπορείτε να αγοράσετε με έκπτωση 20% ρούχα και εσώρουχα της επιλογής σας, τόσο στο Online όσο και στα φυσικά καταστήματα.

    oysho

    Με μια αντίστροφη μέτρηση στην αρχική τους σελίδα, τα καταστήματα Media Markt ενημέρωσαν τους πελάτες τους πως θα συμμετέχουν στη “Μαύρη Παρασκευή”.

    markt

    Και η Prince Oliver θα δώσει το παρόν στη Black Friday και είμαστε σίγουροι πως θα τα χάσετε με τις προσφορές της.

    friday

    Στη Black Friday θα συμμετάσχουν φέτος και τα Pull&Bear με έκπτωση 20% σε όλα τα είδη.

    pull and bear

    Φέτος η Apple κάνει την έκπληξη και συμμετέχει στη Black Friday. Μπορεί τα προϊόντα της Αμερικάνικης εταιρείας να μην είναι καθόλου οικονομικά, όμως, η Apple μέσα από μια φωτογραφία-teaser, που απεικονίζει ένα Apple Watch με την 25η του Νοέμβρη (δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή) να εμφανίζεται στην οθόνη του, ενώ από κάτω αναγράφεται η φράση «Φυλάξτε την ημερομηνία» (“Save the date”), ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο θεσμό αυτό.

    black friday

    Προς το παρόν, η εταιρεία τηρεί σιγή ιχθύος τόσο για εκπτωτικά προϊόντα, όσο και για τα ποσοστά των εκπτώσεων και τις χώρες στις οποίες θα ισχύσουν οι προσφορές. Λέτε να είμαστε ανάμεσα στους τυχερούς;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διαπραγμάτευση: «Πιόνι» στη σκακιέρα του ΔΝΤ η Ελλάδα – Μέτρα εδώ και τώρα αλλιώς τέλος το πρόγραμμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Εκπαίδευση: Η Κομισιόν κατακεραυνώνει τον Φίλη-Οπισθοδρόμηση η πρόταση για ολοήμερο, λάθος το πάγωμα της αξιολόγησης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κοτζιάς: Δεν εγκαταλείπω τη χώρα, δεν παραιτούμαι – Δουλεύουμε σκληρά για τα δικαιώματα των Κυπρίων



    ΣΧΟΛΙΑ