• First Top Stories

    Black Friday: Τα Attica Stores και οι φίρμες Calvin Klein, Collective, Nike, Samsonite, Guess γιορτάζουν με δελεαστικές εκπτώσεις

    • NewsRoom
    Black Friday

    Black Friday


    Τα Attica Stores, τα οποία εδρεύουν στο κέντρο της Αθήνας, στο Golden Hall και στη Θεσσαλονίκη, o Όμιλος FF Group (Calvin Klein, Collective, Nike, Samsonite, Guess, Juicy Couture κ.λπ), Oysho, Pull&Bear, Body Shop, River West, McArthur, Factory Outlet, είναι μερικά μόνο από τα καταστήματα που σε λίγες ώρες, θα γιορτάσουν τη Black Friday με ασύλληπτες εκπτώσεις που φθάνουν το 80%.

    Την ίδια ώρα και η εταιρεία The Body Shop μπαίνει στο χορό της Black Friday, με έκπτωση 25% σε όλα της τα είδη.

    body shop

    Στο θεσμό της Black Friday συμμετέχει φέτος και η GAP. H αμερικάνικη εταιρεία ρουχισμού με μια φωτογραφία στο facebook προανήγγειλε μοναδικές προσφορές στα καταστήματά της στις 25.11 & 26.11.

    gap ekptgap εκπτωσεις

    Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι θα μείνουν όσοι βρεθούν στο McArthurGlen την Παρασκευή, καθώς θα μπορούν να ψωνίσουν αγαπημένες και γνωστές μάρκες με τεράστιες εκπτώσεις. Το εμπορικό κέντρο θα ανοίξει τις πόρτες του για το καταναλωτικό κοινό στις 8 το πρωί. Δείτε αναλυτικά τις προσφορές εδώ.

    mcarthur

    Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST συμμετέχει  και αυτό στο θεσμό της Black Friday, με προσφορές στα καταστήματά του. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα βρουν ρούχα και αξεσουάρ, είδη σπιτιού, βιβλία, κοσμήματα, καλλυντικά και υπηρεσίες κομμωτηρίου σε ειδικές τιμές.

    Αν θέλετε να κάνετε μια ανανέωση στα εσώρουχα και τις πιτζάμες σας, η Oysho είναι εδώ. Από σήμερα το βράδυ στις 22.00 μ.μ μέχρι και 25/11 στις 23.59 μ.μ θα μπορείτε να αγοράσετε με έκπτωση 20% ρούχα και εσώρουχα της επιλογής σας, τόσο στο Online όσο και στα φυσικά καταστήματα.

    oysho

    Και η Prince Oliver θα δώσει το παρόν στη Black Friday και είμαστε σίγουροι πως θα τα χάσετε με τις προσφορές της.

    friday

    Στη Black Friday θα συμμετάσχουν φέτος και τα Pull&Bear με έκπτωση 20% σε όλα τα είδη.

    pull and bear

    Τέλος, τα Factory Outlet θα υποδεχθούν τους πελάτες τους με εκπτώσεις έως και 80% σε όλα τα brands.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Black Friday: Τρελές εκπτώσεις σε Public, McArthur, Oysho, Pull&Bear, GAP και Μedia Markt – Στο παιχνίδι μπαίνει και ο Γερμανός με εκπτώσεις 60%

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Black Friday: Και η Liana Vourakis στο χορό των εκπτώσεων – Ολόκληρη η λίστα των καταστημάτων(upd)



    ΣΧΟΛΙΑ