• First Top Stories

    «Αστακός» η Αθήνα για το συλλαλητήριο – Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί μετρό

    • NewsRoom


    Επί ποδός βρίσκοναι οι αστυνομικές Αρχές εν όψει του αυριανού συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα για την Συμφωνία των Πρεσπών. Σύμφωνα με τον εως τώρα προγραματισμό, σχεδόν 2.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται σε επιφυλακή για το συλλαλητήριο το οποίο ξεκινά στις 2 το μεσημέρι.

    Αύριο, Κυριακή, θα είναι ανοιχτά και τα καταστήματα, ωστόσο θα υπάρχουν δυσκολίες για την πρόσβαση στο κέντρο. Από την Τροχαία αναμένονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σχετικά με τους κλειστούς δρόμους.

    Παράλληλα, επιστρατεύονται drones και ελικόπτερα, τα οποία θα μεταδίδουν συνεχώς εικόνες από το Σύνταγμα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ.

    Φραγμοί με κλούβες των ΜΑΤ θα τοποθετηθούν από νωρίς το πρωί ανάμεσα στην συγκέντρωση και στην αντισυγκέντρωση που γίνεται στα Προπύλαια.

    Για το συλλαλητήριο αναμένονται δεκάδες λεωφορεία, τα οποία όμως δεν θα φτάνουν στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα τα λεωφορεία από την Νότια Ελλάδα θα αποβιβάζουν κόσμο στο Συγγρού-Φιξ και από τη Βόρεια Ελλάδα στην Κατεχάκη.

    Από εκεί τα λεωφορεία θα αποχωρούν για τους χώρους στάθμευσης στα γήπεδα ΟΑΚΑ, Μπάντμιντον και ΣΕΦ.

    Οι διαδηλωτές θα μπορούν να φτάσουν στο Σύνταγμα μέσω μετρό σε σταθμούς όπως Ακρόπολη, Ευαγγελισμός και Μοναστηράκι, καθώς ο σταθμός του Συντάγματος θα είναι κλειστός. Ενδέχεται ωστόσο αυτό να αλλάξει και να κλείσουν και άλλοι σταθμοί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Καμμένος καλεί τους Έλληνες στο συλλαλητήριο, η τακτική των ΑΝΕΛ για τις Πρέσπες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας: Απευθύνει κάλεσμα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα



    ΣΧΟΛΙΑ