• First Top Stories

    Ανδρομέδα: «Θα επενδύσουμε στην οικοδόμηση μιας επιτυχημένης, κερδοφόρας και μεγάλης βιομηχανίας ιχθυοκαλλιέργειας»

    • NewsRoom


    Ενθουσιασμένη για την επένδυσή της στην Ελλάδα δηλώνει η AMERRA Capital Management, κύριος μέτοχος του Ομίλου Ανδρομέδα, όπως ανέφερε και ο Managing Director της εταιρείας κ. Thor Talseth, στο πλαίσιου του φετινού 19ου ετήσιου επενδυτικού Forum που διοργάνωσε η Capital Link στη Νέα Υόρκη. Όπως τόνισε, μάλιστα, ο κ. Thor Talseth, «η Ελλάδα διαθέτει μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα στην οικοδόμηση μιας επιτυχημένης, κερδοφόρας και μεγάλης βιομηχανίας ιχθυοκαλλιέργειας». Για τον λόγο αυτό, ο κ. Talseth κάλεσε τις πολιτικές / ρυθμιστικές αρχές, την τραπεζική κοινότητα και την ίδια τη βιομηχανία να συνεργαστούν και μαζί να δημιουργήσουν τα θεμέλια για την ιχθυοκαλλιέργεια, έτσι ώστε να μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην Ελλάδα.

    Από την πλευρά της, η AMERRA, που αποτελεί τον κύριο μέτοχο του Ομίλου Ανδρομέδα, «θα συμβάλλει ενεργά και θα επενδύσει σε αυτή τη διαδικασία», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Managing Director της εταιρείας.

    Αναλυτικά, η δήλωση του Managing Director της Amerra Capital έχει ως εξής:

    «Ως διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην επένδυση σε επιχειρήσεις ιχθυοκαλλιέργειας και αγροτικής παραγωγής, η AMERRA Capital Management είναι ενθουσιασμένη για την επένδυσητης στην Ελλάδα.

    Η άποψή μας είναι ότι η Ελλάδα διαθέτει μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα στην οικοδόμηση μιας επιτυχημένης, κερδοφόρας και μεγάλης βιομηχανίας ιχθυοκαλλιέργειας. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, οι πολιτικές / ρυθμιστικές αρχές, η τραπεζική κοινότητα και η ίδια η βιομηχανία πρέπει να συνεργαστούν και μαζί να δημιουργήσουν τα θεμέλια για την ιχθυοκαλλιέργεια, έτσι ώστε να μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην Ελλάδα.

    Η AMERRA, που αποτελεί τον κύριο μέτοχο του Ομίλου Ανδρομέδα, θα συμβάλλει ενεργά και θα επενδύσει σε αυτή τη διαδικασία.»



    ΣΧΟΛΙΑ