• AUTOVISION

    Efficient Cars 2024: C-Suv Hybrid

    Ασφαλείς μετακινήσεις!

    • Τάκης Πουρναράκης

    Είναι εξαιρετικά σημαντικό ένα αυτοκίνητο να είναι σωστά συντηρημένο και ο χρήστης του ενήμερος για την πραγματική του κατάσταση.

    Η χώρα μας έχει το θλιβερό προνόμιο του πιο γερασμένου στόλου στην Ευρώπη με μέσο όρο ηλικίας οχημάτων τα 18 έτη. Την ίδια στιγμή πάνω από 2 εκ. οχήματα απέχουν από τον τεχνικό έλεγχο που είναι υποχρεωτικός.

    Ταυτόχρονα το ποσοστό των αυτοκινήτων που κόβονται από τα ΚΤΕΟ στη χώρα μας είναι πολύ μικρό και απέχει σημαντικά από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο.

    Αυτοί οι παράμετροι περιγράφουν μια εικόνα που όλοι μας βιώνουμε καθημερινά στους δρόμους:

    Αυτοκίνητα κακοσυντηρημένα, επικίνδυνα, χωρίς ελαστικά, χωρίς φώτα με τερματισμένες αναρτήσεις, πρόχειρα επισκευασμένα, που σέρνονται, ρυπαίνοντας και εγκυμονώντας κινδύνους.

    Αυτοκίνητα τα οποία εμπλέκονται ή προκαλούν τροχαία, οι συνέπειες των οποίων μας βαραίνουν όλους.

    Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για την ασφάλειά μας να έχουμε ένα αυτοκίνητο σωστά συντηρημένο, ασφαλισμένο με πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας και τεχνική ενημερότητα από ΚΤΕΟ.

    Αυτό το τρίπτυχο συνιστά μια συγκροτημένη εικόνα νόμιμης και ασφαλούς μετακίνησης.

    Τώρα όσον αφορά στο ΚΤΕΟ είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας:

    – Η AUTOVISION εκπροσωπεί το μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ με περισσότερα από 53 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

    – Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου ελαφρών, βαρέων και δικύκλων οχημάτων.

    – Διενεργεί ειδικούς τεχνικούς ελέγχους όλων των κατηγοριών (LPG, CNG, ABS).

    – Συνεργάζεται με αναγνωρισμένους προμηθευτές του εξωτερικού για την εισαγωγή και διανομή εξειδικευμένου μηχανολογικού εξοπλισμού.

    ΚΤΕΟ Πικερμίου
    ΚΤΕΟ Πικερμίου

    – Φροντίζει για την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της, σε σύγχρονες και άνετες εγκαταστάσεις από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

    – Χρησιμοποιεί σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας με τον πελάτη μέσω viber, sms και email με στόχο την έγκαιρη υπενθύμιση για το ΚΤΕΟ και την αποφυγή προστίμων.

    Η AUTOVISION είναι το Νο1 Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα, διαθέτει 53 ΚΤΕΟ Πανελλαδικά, εξυπηρετεί σε 14 σημεία στην Αττική, προσμετρά 19 χρόνια λειτουργίας στον τεχνικό έλεγχο οχημάτων.