array(0) {
}
        
    
Menu
1.06%
Τζίρος: 261.41 εκατ.

YALCO: Ενέχυρο σε 657.000 δικαιώματα ψήφου από τον Σωκράτη Κωνσταντίνου

DELPHI 2026

Μαρία Πατακιούτη (Παπαστράτος/ΡΜΙ): Ο πολυδιάστατος ρόλος της ευημερίας στο εργασιακό περιβάλλον

Η Παπαστράτος γιορτάζει φέτος 95 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, με σεβασμό στη διαδρομή της και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Με τους ανθρώπους της στο επίκεντρο, τιμά την επέτειό της, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική της δέσμευση απέναντι στην κοινωνία και στους εργαζομένους της.

Η Μαρία Πατακιούτη, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπων και Κουλτούρας της Παπαστράτος και Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Philip Morris International, ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο η σχεδόν αιωνόβια εταιρεία καλείται να αντιμετωπίσει την εργασιακή εμπειρία των εργαζομένων.

1

Στο περιθώριο του Delphi Forum XI, η ίδια σημείωσε ότι η νέα γενιά έχει τελείως διαφορετικές προσδοκίες σε σχέση με τις παλιότερες, απαιτώντας από μια εταιρεία να είναι, όχι απλά ένας καλός εργοδότης, αλλά ένας κοινωνικός συνομιλητής. «Αυτό φέρνει τις εταιρείες μπροστά σε μια πολύ διαφορετική εποχή, καθώς δεν μπορούν πια να ασκούν πολιτική πάνω σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, αλλά θα πρέπει να έχουν μια πολυπαραγοντική στρατηγική και να την εκτελούν με συνέπεια», πρόσθεσε. Τόνισε δε ότι η έννοια της ευεξίας, της ολιστικής προσέγγισης της εμπειρίας του εργαζομένου στο εργασιακό περιβάλλον, γίνεται πλέον μια μεγάλη ανάγκη. «Δεν είναι πια ένα “nice to have”, αλλά ένα “must have” για τις επόμενες μέρες.»

 Μαρία Πατακιούτη, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπων και Κουλτούρας της Παπαστράτος και νοτιοανατολικής Ευρώπης της PMI
Μαρία Πατακιούτη, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπων και Κουλτούρας της Παπαστράτος και νοτιοανατολικής Ευρώπης της PMI

Στην 95η επέτειό της, την οποία η κ. Πατακιούτη χαρακτήρισε ορόσημο, η Παπαστράτος στέλνει ένα διπλό μήνυμα στην κοινωνία και το ανθρώπινο δυναμικό της, ότι θα συνεχίσει να ανταμείβει τα ταλέντα της με δικαιοσύνη και ανταγωνιστικότητα. «Η Παπαστράτος γεννήθηκε και αναπτύχθηκε σε αυτή την αγορά, στην Ελλάδα, και έτσι θέλουμε να προχωρήσουμε: με συνέπεια, με τους ανθρώπους μας και με το αξιακό μας σύστημα.»

Η κ. Πατακιούτη, κατά τη συμμετοχή της στο Φόρουμ των Δελφών, μίλησε για τη σημασία της ευεξίας στο πλαίσιο της εργασίας, ως μέρος της νέας οικονομίας.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαστράτος: Ο Πιο Ελκυστικός Εργοδότης στην Ελλάδα για 6η συνεχή χρονιά
Παπαστράτος: Από τα 95 χρόνια ιστορίας στο FutuReady Greece – Επένδυση στη νέα γενιά με ορίζοντα το μέλλον
Παπαστράτος: 95 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα
Παπαστράτος: Το «Future Ready Greece», οι επενδύσεις των 700 εκατ. ευρώ και η επόμενη ημέρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Ελλάδα μπορεί να προχωρά, όταν οι άνθρωποί της εργάζονται με πάθος, συνεργάζονται και δημιουργούν με ήθος
Λιβάνιος: Πρέπει να δούμε ποιο εκλογικό σύστημα θα ταίριαζε καλύτερα στην Ελλάδα
Η ψηφιακή ευημερία των παιδιών στο επίκεντρο συζήτησης στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
KG LAW Firm: Ταχύτητα, προβλεψιμότητα και ασφάλεια δικαίου τα ζητούμενα για τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα
Charlotte Foucteau: Η αξία του ανθρώπου στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
Το ράλι σε Intracom, Βιοχάλκο και ΕΥΔΑΠ, γιατί όλοι κοιτούν τη ΔΕΗ, τα μηνύματα του Μυτιληναίου, τι τρέχει με τη NEXI, η πρωτιά του Μουνδρέα, η μεταμόρφωση της Χορμόβα, όλη η αλήθεια με τον Ρέμο και το μυστικό πάρτι στο Casa Cipriani Milano