• Videos & Blogs

    Ζωηρός ουρακοτάγκος χουφτώνει τουρίστρια… ενώ βγάζουν φωτογραφία! (video)

    • NewsRoom


    Τελικά οι ομοιότητες ανάμεσα στον άνθρωπο και στους ουρακοτάγκους είναι πολλές περισσότερες από αυτές που φαντάζεστε. Αυτά τα συναρπαστικά ζώα εκτός από την εξυπνάδα, την φιλική τους διάθεση και το ελεύθερο πνεύμα τους, είναι γνωστοί και για την ζωηράδα τους…

    Το Safari World στην Μπανγκόκ, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πάρκα, το οποίο επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες για να φωτογραφηθούν με τα όμορφα ζώα.

    Ωστόσο, για μία νεαρή τουρίστρια, η επίσκεψη στο δημοφιλές πάρκο τής επιφύλασσε κάτι…περισσότερο από μία αγκαλιά και μία αναμνηστική φωτογραφία, αφού ο συμπαθής ουρακοτάγκος με τον οποίο επιχείρησε να ποζάρει αποδείχτηκε υπερβολικά διαχυτικός και ερωτιάρης.

    Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να φωτογραφηθεί με δύο από τους ουρακοτάγκους του πάρκου. Ωστόσο, ενώ όλα πήγαιναν πολύ καλά και η χαμογελαστή κοπέλα πόζαρε περιχαρής με τα δύο ζώα, η τρυφερή αγκαλιά του ενός άρχισε σιγά-σιγά να εξελίσσεται σε… χούφτωμα, με την τουρίστρια να τα χάνει προς στιγμήν και έπειτα να ξεκαρδίζεται από την ανάρμοστη συμπεριφορά του ζωηρού ουρακοτάγκου.

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/ekriktiki-gineka-tou-messi-treleni-diadiktio-foto/60818



    ΣΧΟΛΙΑ