• LIFE&STYLE

    Θαυμάστε από ψηλά το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιo του κόσμου (Video)

    • NewsRoom


    Ενα μικρό drone ακολουθεί από ψηλά το κρουαζιερόπλοιο «Harmony of the Seas». Ο λόγος για τον γίγαντα των θαλασσών που είναι είναι και επίσημα το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που χτίστηκε ποτέ, με μήκος 361 μέτρων και κόστος $1 δισ. Μια ματιά αφ’ υψηλού στο υπερωκεάνιο είναι αρκετή για να δει κανείς την πολυτέλεια που προσφέρει στους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στους άνετους χώρους του.

    Το “Harmony of the Seas” είναι το τρίτο πλοίο της κατηγορίας “Oasis” της εταιρείας – το “Oasis of the Seas” και το “Allure of the Seas” ξεκίνησαν τα ταξίδια τους το 2009 και το 2010 αντίστοιχα. Με μήκος πάνω από 362 μέτρα και ολική χωρητικότητα της τάξεως των 226.963, το “Harmony of the Seas” του 1 δισ. δολαρίων είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει ναυπηγηθεί στα χρονικά!

    Το “Harmony” πήρε τον τίτλο του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου από το αδελφό του πλοίο, “Allure of the Seas”. Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν το “Harmony of the Seas” να αφήνει τα ναυπηγεία STX Europe, που βρίσκονται στο Saint-Nazaire της Γαλλίας, για πρώτη φορά και να πλέει με προορισμό του το Southampton της Αγγλίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/article-i-alithia-piso-apo-tis-telies-ton-gmail-diefthinseon/49249

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/article-parti-dichos-telos-sto-twitter-gia-tis-syrizaoffshore/49259

     



    ΣΧΟΛΙΑ