• Top Stories

    Ιβάνκα Τραμπ: Ο μικρός γιος της, Θίοντορ μπουσουλάει στον Λευκό Οίκο (video)

    Τραμπ


    Ενα υπέροχο βίντεο ανέβασε η Ιβάνκα Τραμπ στο instagram, όπου ο γιος της μπουσουλάει για πρώτη φορά και μάλιστα μέσα στον Λευκό Οίκο.

    Οπως όλα δείχνουν, τα εγγόνια του Ντόναλντ Τραμπ θα συγκεντρώνουν όλο και περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, κάτι για το οποίο φροντίζουν οι γονείς τους προκειμένου να «μαλακώσουν» την άποψη του κόσμου για την οικογένειά τους και κυρίως για τον πατέρα τους.

    Πριν από λίγες ώρες, η Ιβάνκα Τραμπ, η οποία ζει ήδη στην Ουάσινγκτον μαζί με την οικογένειά της, ανέβασε ένα πανέμορφο βίντεο όπου ο 10 μηνών γιος της μπουσουλάει για πρώτη φορά και μάλιστα μέσα στον Λευκό Οίκο.

    Ο μικρός Θίοντορ είναι τόσο γλυκός και η Ιβάνκα φαίνεται τρυφερή μαμά.

    View this post on Instagram

    Blair House, DC #latergram

    A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

    Πριν από λίγες μέρες, η Ιβάνκα Τραμπ ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εγκαταλείψει τη θέση της ως διευθύντρια στην προσωπική της επιχείρηση, αλλά και τη θέση της στην επιχείρηση του πατέρα της, για να ζήσει στην Ουάσινγκτον μαζί με την οικογένειά της, προσφέροντας – μεταξύ άλλων – στα τρία παιδιά της τη μοναδική εμπειρία να ζήσουν πολλές σημαντικές στιγμές μέσα στο ιστορικό κτίριο του Λευκού Οίκου.

    Πηγή: Thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διαζύγιο – «βόμβα» στο Hollywood: Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι χωρίζει;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιον Έλληνα σεφ υμνεί ο Jamie Oliver; (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία από το 1997 που θέλει να ξεχάσει (pics + video)



    ΣΧΟΛΙΑ