Έφοδο σε παράνομο οίκο ανοχής έκανε η αστυνομία του Saint Petersburg και συνέλαβε τις απροετοίμαστες ιερόδουλες με τους πελάτες τους. Έντεκα ιερόδουλες περπάτησαν γυμνές στον δρόμο μαζί με τους επίσης γυμνούς πελάτες τους, πέντε τουλάχιστον τετράγωνα απόσταση από τον οίκο ανοχής μέχρι να επιβιβαστούν στα αυτοκίνητα της αστυνομίας.

Μόνο τρεις πελάτες κατόρθωσαν να διαφύγουν από την πίσω πόρτα του κτιρίου μετά την έφοδο της αστυνομίας ενώ όλοι οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Ένας περαστικός είδε το σοκαριστικό θέαμα και το κατέγραψε με το κινητό του. Οι φωτογραφίες δόθηκαν στην δημοσιότητα, αλλά υπήρξαν και χρήστες στα social media που υποστήριξαν ότι δεν φταίνε τα κορίτσια.

Μια χρήστης έγραψε: “Οι προαγωγοί θα έπρεπε να περπατούν γυμνοί στον δρόμο και όχι αυτά τα κορίτσια”.
Η έφοδος της αστυνομίας στον οίκο ανοχής δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί πού μπορεί να οφείλεται αλλά αναφέρονται σε δύο περιπτώσεις. Η μια περίπτωση είναι ότι η αστυνομία βρέθηκε στο κτίριο τυχαία, μετά από κλήση για πλημμύρα στο από κάτω διαμέρισμα, ενώ η δεύτερη περίπτωση είναι ότι την αστυνομία ειδοποιήθηκε από το Ρώσο πρώην kick boxer Viacheslav Datsik, γνωστό και ως “Red-haired Tarzan” που έχει εξαπολύσει πόλεμο κατά της πορνείας στo Saint Petersburg.
https://www.youtube.com/watch?v=ktRvRMfV00w
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
http://www.mononews.gr/ti-ke-an-ine-to-pio-epikindino-stavrodromi-stin-ellada-den-ginete-oute-ena-atichima-video/46788
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
http://www.mononews.gr/ikones-pou-sokaroun-pedia-klene-apo-tis-exantlitikes-ores-proponisis-se-scholio-stin-kina/46518
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Elon Musk: Η xAI «έκαψε» 7,8 δισ. δολάρια στο πρώτο 9μηνο του 2025 – Το σχέδιο για το Optimus
- Αγρότες: Πρόταση για συλλαλητήριο στην Αθήνα την ώρα της συνάντησης με την κυβέρνηση
- Στο έλεος της κακοκαιρίας «Goretti» Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία: Χωρίς ρεύμα χιλιάδες νοικοκυριά και ακυρώσεις πτήσεων
- Κομισιόν για συμφωνία ΕΕ – Mercosur: Δημιουργούμε μια κοινή αγορά 700 εκατ. ανθρώπων – Στις 17 Ιανουαρίου οι υπογραφές