• LIFE&STYLE

    Πως είναι να κερδίζεις 1 δισ. δολάρια στο Τζόκερ μόνο για 20 λεπτά (video)

    • NewsRoom


    Με την τρέλα του αμερικάνικου Τζόκερ να έχει δημιουργήσει υστερία σε όλη την χώρα, το βίντεο που δόθηκε σήμερα στην επικαιρότητα είναι μία από τις αστείες πλευρές της όλης ιστορίας. Στο μικρό αυτό φιλμάκι βλέπουμε τους υπαλλήλους ενός εστιατορίου στο Νιου Τζέρσεϊ να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς και φιλιά, όταν κάποιος από αυτούς μαθαίνει από το τηλέφωνο τους αριθμούς του αμερικάνικου Τζόκερ, που σ’ εκείνη την κλήρωση είχε φθάσει στο απίστευτο ποσό των 949 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Είναι φανερό πως όλοι πιστεύουν ότι έχουν κερδίσει τον πρώτο λαχνό, καθώς οι αριθμοί που τους ανακοινώνονται συμπίπτουν με το δελτίο που έχουν στα χέρια τους. Τα πανηγύρια κρατούν για αρκετή ώρα καθώς το συγκεκριμένο δελτίο είχε παιχθεί από όλους τους εργαζόμενους του εστιατορίου, οι οποίοι έγιναν εκατομμυριούχοι για μόλις… 20 λεπτά.

    Κι αυτό γιατί τόσο κράτησε η χαρά τους μέχρι να αντιληφθούν ότι ο άνθρωπος που τους ενημέρωσε για την τυχερή σειρά των αριθμών αναφερόταν σε προηγούμενη κλήρωση και όχι σε αυτήν που έγινε την συγκεκριμένη ημέρα. Η απογοήτευσή τους όπως αντιλαμβάνεστε ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, καθώς όποιος και να βρισκόταν στη θέση τους θα έχανε το έδαφος κάτω από τα πόδια του αν μάθαινε την αλήθεια.

    Για το λίγο που κράτησε και για τα χιλιάδες views που κέρδισαν μαζί με την δημοσιότητα του εστιατορίου τους, η απίστευτη ψυχρολουσία των εργαζομένων στο εστιατόριο του Νιου Τζέρσεϊ είναι από τις πιο όμορφες όσο και τραγικά αστείες ιστορίες που είδαμε πρόσφατα στο Διαδίκτυο.



    ΣΧΟΛΙΑ