• Top Stories

    Σαπεκοένσε: Αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία πτήση της συγκυβερνήτη Sisy Arias (photo-videos)


    Συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την πτήση που συνετρίβη στην Κολομβία. Πλάνα από τη συνέντευξη της 29χρονης συγκυβερνήτη-μοντέλο Sisy Arias στη Daily Mail, προκαλούν θλίψη και αναστάτωση.

    Μόλις λίγες ώρες πριν από την απογείωση της τραγικής πτήσης, η Sisy Arias γιόρταζε την πρώτη της πτήση, δηλώνοντας περήφανη για το ότι θα μετέφερε την ομάδα ποδοσφαίρου Σαπεκοένσε στον τελικό του Copa Sudamericana στο Μεντεγίν.

    sisy arias sapekoense

    Η 29χρονη συγκυβερνήτης-μοντέλο τόνιζε πριν την πτήση: “Ένα από τα πράγματα που είναι πολύ σημαντικά να γνωρίζουμε είναι πως η ομάδα χρησιμοποιεί μια αεροπορική εταιρεία της Βολιβίας για να πάει στο Medellin παρά το γεγονός πως είναι βραζιλιάνικη ομάδα.”

    Sisy Arias

    “Κορίτσι μου σε αγαπώ. Σε αγάπησα και θα σε αγαπώ για πάντα. Αγάπη μου δεν ξέρω πώς θα είναι η ζωή μου χωρίς εσένα. Sisyta, το κορίτσι μου για πάντα”, ο Κολομβιανός πατέρας της ατυχούς κοπέλας δεν δίστασε να μοιραστεί τις σκέψεις του για τον τραγικό θάνατο της κόρης του στα social media.

    Από την άλλη πλευρά, τα βίντεο που μοιράστηκαν στα social media οι παίκτες της Σαπεκοένσε και οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες δείχνουν το πλήρωμα και τους παίκτες χαρούμενους και ενθουσιασμένους για το ταξίδι τους προς τον μεγάλο τελικό.

    Χαρακτηριστά, ο επιθετικός Everton dos Santos Goncalves είπε για ένα μέλος του πληρώματος: “Είναι επικεφαλής, οπότε όλα καλά!”

    Ποδοσφαιριστές Σαπεκοενσε

    Δυστυχώς, όμως, η Μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια: το αεροσκάφος συνετρίβη λόγω της πλήρους διακοπής των ηλεκτρονικών συστημάτων και της έλλειψης καυσίμων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ESM: Αυτή είναι η επιστολή με τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Συναγερμός» στην κυβέρνηση: Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Μέρκελ ελέω Ερντογάν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: O λογαριασμός στο Μαξίμου, παρακαλώ. Το ταξίδι στην Κούβα κόστισε 22.900 ευρώ και όχι 300.000 ευρώ!



    ΣΧΟΛΙΑ