• Top Stories

    Πρωτοσέλιδο στον διεθνή Τύπο το φρικτό δυστύχημα με την Porsche (pics + video)

    δυστύχημα


    Το φρικτό δυστύχημα που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στο 89ο χιλ. Αθηνών – Λαμίας, έχει εξελιχθεί σε διεθνές θέμα επικαιρότητας. Η τρελή πορεία της Porsche που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, οδήγησε στον θάνατο τον ίδιο τον οδηγό, τον νεαρό συνοδηγό φίλο του ενώ διέλυσε την οικογένεια του Υπάτιου Πατμάνογλου, ο οποίος είδε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τη ζωή του να διαλύεται σε χίλια κομμάτια.

    Ο τραγικός πατέρας βρισκόταν στην τουαλέτα του πάρκινγκ όπου είχε σταματήσει, ενώ η γυναίκα και ο 3χρονος γιος του ήταν στο αυτοκίνητο, το οποίο έγινε χίλια κομμάτια και τυλίχθηκε στις φλόγες από τη σφοδρή σύγκρουση με την Porsche.

    Το δυστύχημα που σόκαρε το Πανελλήνιο φιγουράρει σήμερα στις πρώτες σελίδες στα διεθνή sites και οι εικόνες από το βίντεο της φονικής σύγκρουσης σοκάρουν όσες φορές και να τις δει κανείς.

    Η Daily Mail, η Sun αλλά και η Daily Star κάνουν λόγο για ένα «τρομακτικό δυστύχημα» που προκάλεσε ο «γιος ενός εκατομμυριούχου».

    Daily Mail: «Η τρομερή στιγμή που τέσσερις άνθρωποι, στους οποίους περιλαμβάνεται ο γιος Έλληνα εκατομμυριούχου και μία μάνα με το παιδί της σκοτώνεται όταν η Porsche του νεαρού πέφτει πάνω στο παρκαρισμένο τους αυτοκίνητο».

    δυστύχημα

    The Sun: «Η τρομακτική στιγμή που ο γιος εκατομμυριούχου σκοτώνεται παρασύροντας στον θάνατο με την Πόρσε του άλλους τρεις ανθρώπους».

    δυστύχημα

    Daily Star: «Ο γιος εκατομμυριούχου πέφτει με την Πόρσε του πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο, σκοτώνοντας ένα αγόρι 3 ετών».

    δυστύχημα
    Δείτε το σκληρό βίντεο της φονικής σύγκρουσης:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη: H Porsche είχε λάστιχα του 2006 και έπιασαν φωτιά πριν συγκρουστεί;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνεία για το Γιώργο Βακάκη: Η Porsche δεν ήταν δικιά του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Video-ντοκουμέντο: Δείτε πλάνα μετά το τραγικό δυστύχημα του Γιώργου Βακάκη με την Porsche



    ΣΧΟΛΙΑ