• LIFE&STYLE

    Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Όσοι καπνίζουν μαριχουάνα κάνουν καλύτερο σεξ ( Video)

    • NewsRoom


    Είναι τελικά οι καπνιστές μαριχουάνας καλύτεροι εραστές; Η επιστήμη φαίνεται να λέει ναι. Σύμφωνα με νέα έρευνα που έγινε από την διαδικτυακή ιστοσελίδα προσωπικών γνωριμιών, “Match.com” οι χρήστες του απαγορευμένου φυτού φέρονται να είναι καλύτεροι στο σεξ από εκείνους που δεν κάνουν χρήση.

     

    marixouana- smoking

     

    Πιο συγκεκριμένα, στην έρευνα συμμετείχαν πάνω από 5,500 ελεύθερων ατόμων, από τους οποίους ειδική κατηγορία ήταν και αυτοί που καπνίζουν “μαριχουάνα”. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι αδέσμευτοι χρήστες ινδικής κάνναβης φαίνεται να έχουν 40% περισσότερες πιθανότητες να αναζητήσουν μια σταθερή σχέση από εκείνους που δεν κάνουν, ενώ ταυτόχρονα έχουν 58% περισσότερες πιθανότητες να έχουν βγει περισσότερα ραντεβού από εκείνους που δεν καπνίζουν το φυτό αυτό.

    Τώρα αν αναρωτιέστε πως αυτά τα δύο στοιχεία συνδέονται με τις προσωπικές ερωτικές μας επιδόσεις, παρακολουθήστε το video παρακάτω για να δείτε την απάντηση.

     

    https://www.facebook.com/NowThisWeed/videos/998938796855252/

     

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/o-prosopikos-sef-tis-vasilissas-elisavet-apokalipti-to-apagoreftiko-sistatiko-tis-diatrofis-tis/40033

     



    ΣΧΟΛΙΑ