• Gossip

    Όλη η ελληνική κιτσαρία στην ορκωμοσία Trump – Ποιoς Έλληνας τραγουδιστής έφυγε για Ουάσινγκτον (video)

    • NewsRoom
    trump


    H ορκωμοσία του αμερικανού προέδρου Donald Trump, μάλλον θα έχει περισσότερο …ελληνικό χρώμα από ό,τι θα περίμενε κανείς. Μετά τον Δήμαρχο Πατούλη – ο οποίος στυλιστικά αν μη τι άλλο είναι το έτερον ήμισυ του νέου αμερικανού Προέδρου και στην ουσία η ελληνική απάντηση στη χλιδή που βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού – ένα ακόμα πιο διάσημο πρόσωπο (από τον κ. Πατούλη), έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την ορκωμοσία.

    Ο λόγος για τον Βαλάντη. Ναι, τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή από την Ρόδο. Στις 6 το πρωί μάλιστα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνάντησε τον Βαλάντη στο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση του για Ουάσινγκτον.

    Βαλάντης

    Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ που έχει προκαλέσει ήδη έντονες αντιδράσεις με την εκλογή του, πρόκεται να ορκιστεί ως 45ος πρόεδρος της χώρας την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου. Ωστόσο πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες όπως οι Elton John, Kiss και άλλοι έχουν ήδη αρνηθεί να παραυρεθούν. ¨οχι όμως και ο δικός μας Βαλάντης, ο οποίος όπως αποκάλυψε on camera, είναι καλεσμένος από τον ξάδερφό του που είναι μέρος της κυβέρνησης και συγκεκριμένα, ομοσπονδιακός βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. «Ήμουν από τους πρώτους που πίστεψα στον Donald Trump», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής που εξήγησε πόσα έχει προσφέρει ο ξάδερφός του στην χώρα μας.

    Μάλιστα ο Βαλάντης εξέθεσε και τις πολιτικές του απόψεις δηλώνοντας ανοιχτά και υπέρ της επίθεσης Trump προς Γερμανία. Ωστόσο δεν ξεκαθάρισε εάν είναι απλό καλεσμένος ή εάν θα τραγουδίσει στον Donald Trump “Έχω ανάγκη να ζω για σένα να σε λατρεύω απελπισμένα, Τ’ ομολογώ, τ’ ομολογώ”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Το χαμένο παιδί της Μελίνας Μερκούρη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 26 διάσημοι Έλληνες πριν γίνουν γνωστοί – Τους αναγνωρίζετε;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Πώς ήταν πραγματικά η Αλίκη Βουγιουκλάκη χωρίς μακιγιάζ; (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ