• Videos & Blogs

    Είναι ώρα να έρθεις σπίτι -Η διαφήμιση που συγκίνησε το διαδίκτυο ( Video)

    • NewsRoom


    To γύρο του διαδικτύου κάνει η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του γερμανικού σούπερ μάρκετ EDEKA με τον τίτλο ” Είναι ώρα να έρθεις σπίτι”. Η σκηνή εκτυλίσσεται στο σπίτι ενός παππού ο οποίος ετοιμάζει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μόνος του.Παίρνει ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή από ένα από τα παιδιά του που του λέει ότι δεν θα τα καταφέρει να έρθει στο τραπέζι των Χριστουγέννων αλλά του υπόσχεται θα είναι εκεί  την επόμενη φορά.

    Τον δείχνει να κοιτά τη φωτογραφία των παιδιών του και να κοιτά νοσταλγικά το γειτονικό σπίτι που έχει έρθει όλη η οικογένεια για να γιορτάσει τις άγιες μέρες. Τότε ο φακός μας δείχνει ένα -ένα τα παιδιά του, που είναι απορροφημένα από τις δουλειές τους, να λαμβάνουν ένα μήνυμα . Τους παρακολουθούμε να αναστατώνονται , να παίρνουν τηλέφωνο ο ένας τον άλλον και να φορούν μαύρα.

    Εκ πρώτης όψεως καταλαβαίνουμε ότι ο παππούς πέθανε και τα παιδιά του πηγαίνουν σπίτι για να τον θρηνήσουν.Όταν φτάνουν στο σπίτι διαπιστώνουν ότι ο πατέρας τους έχει στήσει ένα παιχνίδι για να τους φέρει κοντά του.

    Το μόνο που θα τους έκανε δυστυχώς για να τα παρατήσουν όλα και να βρεθούν όλοι μαζί.Ένα μήνυμα που αντικατοπτρίζει τους τρελούς ρυθμούς της εποχής που ζούμε με αποτέλεσμα να ξεχνάμε ανθρώπους που αγαπάμε ακόμα και τις γιορτινές ημέρες.

    Δείτε το συγκινητικό video:



    ΣΧΟΛΙΑ