• Videos & Blogs

    Χρυσό Βατόμουρο στην Amstel για το 2016! (Video)

    • NewsRoom


    Την ώρα που η ελληνική επιχειρηματικότητα κλυδωνίζεται από τα νέα φορολογικά μέτρα, που προωθεί η κυβέρνηση, ελληνική διαφήμιση της μπίρας Amstel έρχεται να “κόψει” τα φτερά στους νέους επιχειρηματίες, που επιδιώκουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, αψηφώντας την οικονομική ύφεση.

    Το κόνσεπτ της συγκεκριμένης διαφήμισης είναι ότι δύο φίλοι ο Μπίλυ και ο Μάνος, αγαπούν τη μπίρα και φιλοδοξούν να φτιάξουν τη δική τους με το όραμα να κατακτήσουν όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Πάνω στον ενθουσιασμό τους φαντάζονται ότι θα φτιάξουν μία υπερ-μπίρα όπως λένε χαρακτηριστικά, που θα την πίνουν όλοι και θα γίνουν τόσο διάσημοι που θα περπατούν πάνω στο κόκκινο χαλί στην Αμερική, ενώ θα τους φωτογραφίζουν παντού οι παπαράτσι.

    Ωστόσο, όταν δοκιμάζουν την μπίρα τους, η απογοήτευση αποτυπώνεται στα πρόσωπά τους και τότε και οι δυο μονομιάς εγκαταλείπουν την προσπάθεια και γυρνούν στην κλασική μπίρα γνωστής ζυθοποιίας, εγκαταλείποντας το επιχειρηματικό τους όνειρο.

    Η συγκεκριμένη διαφήμιση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media, καθώς προωθεί τις μεγάλες επιχειρήσεις, ακυρώνοντας την όποια προσπάθεια των μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Πρόκειται προφανώς, για μία άστοχη κίνηση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, (που έχει στην ιδιοκτησία τις μπίρες Amstel, Ηeineken, ΑΛΦΑ κ.α.), η οποία χαρακτηρίζεται από πολλούς χρήστες των social media ως πρωτοφανής. Ειδικοί του χώρου, με τους οποίους μίλησε το mononews, έχουν μείνει έκπληκτοι και με την εταιρεία, που δημιούργησε την εν λόγω διαφήμιση, η οποία, σύμφωνα με τη γνώμη τους, θα πρέπει να κερδίσει το Χρυσό Βατόμουρο 2016.



    ΣΧΟΛΙΑ