• Fashion

    Black Friday: Και η Prince Oliver δηλώνει παρούσα – Θα τα χάσετε με τις προσφορές της (video)

    • NewsRoom


    Η Black Friday είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε από την Αμερική και γίνεται πλέον σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Έχει οριστεί την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου και οι καταναλωτές μπορούν να βρουν προϊόντα σε μοναδικές προσφορές που είναι οι καλύτερες της χρονιάς!

    Το όνομα «Βlack Friday» συνδέθηκε με τον όχλο και την αγοραστική μανία στις αρχές της δεκαετίας του ’60 από κάποιους αστυνομικούς της Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με τον γλωσσολόγο Ben Zimmer.

    Η Prince Oliver από τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο της ένδυσης πρωτοστατεί στην καθιέρωση του θεσμού αυτού και στη χώρα μας και σας προσκαλεί στη μεγάλη αυτή γιορτή την Παρασκευή σε όλα της τα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

    Μην τη χάσετε!

    Και επειδή υπάρχουν και πολλοί πελάτες που δεν έχουν κοντά τους κάποιο κατάστημα Prince Oliver ή τον χρόνο να μεταβούν σε αυτό και προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους στο πιο… χαλαρό μέσω διαδικτύου, σας ενημερώνουμε ότι black για την εταιρεία δεν θα είναι μόνο η Παρασκευή, αλλά και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο με προσφορές που θα ξετρελάνουν ακόμα και τους πιο… δύσπιστους!

    Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα https://store.princeoliver.com/el/ και επωφεληθείτε από τις προσφορές της εταιρείας!



    ΣΧΟΛΙΑ