• Videos & Blogs

    Ποιον αποκεφαλίζει ο Putin και γιατί; (Video)


    Με ένα βίντεο με κινούμενα σχέδια φαίνεται να απάντησαν οι φίλοι του Putin, σε πρόσφατη εκπομπή του BBC, στην οποία Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι ο ισχυρός άντρας του Κρεμλίνου είναι διεφθαρμένος, ενώ παράλληλα, δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο αποκάλυψαν ότι ο Putin δέχεται κατά καιρούς ακριβά δώρα, όπως ένα πολυτελές γιοτ, που του χάρισε ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς.

    H χιουμοριστική σειρά κινουμένων σχεδίων δόθηκε στην δημοσιότητα την Δευτέρα από το κίνημα All Russia People’s Front (ONF), από ένα κίνημα που δημιούργησε ο ίδιος ο Πούτιν το 2011, όταν ήταν πρωθυπουργός της χώρας, με στόχο να φέρει στην Ρωσία «νέες ιδέες, νέα πρόσωπα και νέες προτάσεις».

    Στο επίμαχο βίντεο ο Putin εμφανίζεται σιωπηλός όταν τον πλησιάζουν Ρώσοι αξιωματούχοι, που έχουν κατηγορηθεί για διαφθορά ή πολιτικοί του αντίπαλοι, ενώ, αφού εκείνοι του μιλήσουν για λίγο, αυτός αγγίζει ένα κουμπί στο ρολόι του και… ο αντίπαλος εκτελείται κάθε φορά και με διαφορετικό τρόπο. Ένα drone, ένα ηλεκτρικό πριόνι ή πιράνχας μέσα σε πισίνα, «εξαφανίζουν» όποιον στέκεται εμπόδιο στον Πούτιν.

    Την περασμένη εβδομάδα ο Vladimir Putin αποκάλυψε στο Κρεμλίνο ότι 8.800 αξιωματούχοι κατηγορήθηκαν για διαφθορά μόνο τους πρώτους εννέα μήνες του περασμένου έτους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Δημοκρατίας της Καρελίας, ο Victor Chikalyuk, ο οποίος στο βίντεο συναντά τον Πούτιν σε δάσος και ένα τσεκούρι πετιέται μέσα από τα δέντρα και τον αποκεφαλίζει.

    puttin1



    ΣΧΟΛΙΑ