• Videos & Blogs

    Ανάρπαστο το “άγριο” video για τη διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ (Viral)

    • NewsRoom


    Viral έχει γίνει το βίντεο για την περιβόητη διαπραγμάτευση του Σύριζα με τους δανειστές  που έκανε το διαδίκτυο να πάρει “φωτιά”. Το επίμαχο video δείχνει ένα μικρό jack russell να δείχνει στο αφεντικό του, τα κοφτερά δόντια του, όταν ετοιμάζεται να αρπάξει  την απολαυστική τούρτα που βρίσκεται μπροστά του. Όταν όμως βλέπει το χέρι του αφεντικού του να πλησιάζει, τότε εκείνο, αντί να τον δαγκώσει του γλείφει το δάχτυλο για να απολαύσει την λιχουδιά που του προσφέρει.

    Όσο κωμικό και αν είναι το video αυτό, τόσο κωμικές είναι και οι δηλώσεις βασικών στελεχών του Σύριζα, όπως αυτή της αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου, η οποία σε πρόσφατη δήλωση της είπε: “ξέραμε ότι είμαστε μια χρεοκοπημένη χώρα”.

    https://www.youtube.com/watch?v=LCCb-QSxBEE

    Όλα αυτά μόλις λίγες εβδομάδες πριν την τρίτη φάση της αξιολόγησης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Οι εκπρόσωποι των δανειστών θα βρεθούν στην Αθήνα ώστε να ξεκίνησει η αξιολόγηση της πορείας της ελληνικής οικονομίας και η επίτευξη των αρχικών της στόχων.
    Στα μέσα Σεπτεμβρίου οι εκπρόσωποι του κουαρτέτου θα έρθουν στην Αθήνα για λίγες ημέρες, με σκοπό την επισκόπηση της πορείας των προαπαιτουμένων, προκειμένου να εκταμιευθεί η υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ.

    Τα μέλη της αντιπροσωπείας του Ταμείου, όμως, υπό την Ντέλια Βελκουλέσκου, θα παραμείνουν μερικές μέρες ακόμη, για τη διαβούλευση του άρθρου ΙV. Τέτοιες διαβουλεύσεις, οι όποιες προβλέπουν επαφές με την κυβέρνηση, την κεντρική τράπεζα και εκπροσώπους επιχειρηματικών και εργατικών ενώσεων, έκανε συστηματικά το Ταμείο σε σχεδόν ετήσια βάση στην Ελλάδα, όπως και στα άλλα μέλη του, ώς το 2009.

    jack russell

    Τα συμπεράσματα της επίσκεψης ασφαλώς θα έχουν τη σημασία τους στις διαπραγματεύσεις όσον αφορά την επιστροφή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, αν και τον καθοριστικό ρόλο θα παίξει η νέα ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους που θα κάνει το Ταμείο.

    Μένει να δούμε τώρα, αν το άγριο jack russell (βλέπε Σύριζα) θα καταφέρει να δαγκώσει το πολυπόθητο κομμάτι της τούρτας (βλέπε νέα δόση), ή τελικά το χέρι του “αφεντικού” που του το δίνει; (ουδέν σχόλιο).

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/o-kammenos-dichni-tin-nea-diaploki/69288

     



    ΣΧΟΛΙΑ