• LIFE&STYLE

    Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας της 6ης σεζόν του Game of Thrones (video)

    • NewsRoom


    Η μεγάλη στιγμή έφτασε και ο HBO ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης την ημερομηνία πρεμιέρας της 6ης σεζόν του Game of Thrones, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης χειμερινής συνέντευξης τύπου του Television Critics Association. Στις 24 Απριλίου, λοιπόν, φαίνεται πως θα μάθουμε κατά πόσο νεκρός είναι ή δεν είναι τελικά ο Jon Snow!

    Επιπλέον, ο πρόεδρος του προγράμματος του HBO, Michael Lombardo, είπε επίσης πως το δίκτυο βρίσκεται σε συζητήσεις για την έβδομη και όγδοη σεζόν της δημοφιλούς σειράς, της οποίας το πρόσφατο φινάλε έκανε ρεκόρ τηλεθέασης τον περασμένο Ιούνιο και κέρδισε Emmy, τόσο για το σενάριο, όσο και για τη σκηνοθεσία του. Ωστόσο, το κατά πόσο η σειρά θα ξεπεράσει τα βιβλία , μιας και ο George R.R. Martin ανακοίνωσε πως δεν έχει καταφέρει να τελειώσει ακόμα το Winds of Winter και το deadline του από το στούντιο έχει λήξει οριστικά, είναι ακόμα άγνωστο.

    Το μόνο σίγουρο είναι πως, σύμφωνα με τις τελευταίες διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια του καστ, οι βασικοί ηθοποιοί της σειράς (Kit Harrington, Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke και Nikolaj Coster-Waldau) θα έχουν γίνει οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί της τηλεόρασης μέχρι τον ερχομό της 7ης σεζόν.



    ΣΧΟΛΙΑ