• City Stories

    Το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ αποκλειστικά αφιερωμένο στα comics επιστρέφει!

    • NewsRoom


    Τo Comicdom Con Athens, το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ αποκλειστικά αφιερωμένο στα comics, ανοίγει τις πύλες του στις 20, 21 & 22 Απριλίου 2018, με ελεύθερη είσοδο.

    Το φεστιβάλ, που διοργανώνουν η Comicdom Press, η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, παρουσιάζει πλήθος εκδηλώσεων, μετατρέποντας μια ολόκληρη γειτονιά της Νεάπολης σε πραγματική γιορτή των comics.

    Η φετινή διεθνής έκθεση Adventures in Moominvalley, που παρουσιάζεται στην Γκαλερί Χατζηκυριάκος-Γκίκας της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό Moomin Characters ltd, και παρουσιάζει το δημοφιλές φινλανδικό cartoon Moomins, της παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδας και συγγραφέως, Tove Jansson.

    Όπως κάθε χρόνο, το Comicdom Con Athens παρουσιάζει εκθέσεις Ελλήνων δημιουργών comics, workshops και ανοιχτές συζητήσεις.

    Το πρόγραμμα συμπληρώνουν προβολές ταινιών και animation, παρουσιάσεις νέων εκδόσεων comics που κάνουν το ντεμπούτο τους στο φεστιβάλ και το παιδικό πρόγραμμα.

    Οι φίλοι των comics μπορούν να ενημερωθούν για νέες και παλιές εκδόσεις και να κάνουν τις αγορές τους από το bazaar ελληνικών καταστημάτων comics και εκδοτικών εταιριών, το Artists Alley και το Self-Publishers Alley.

    Δείτε όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα στην επίσημη ιστοσελίδα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών 2017-2018 με ελεύθερη είσοδο στο Εθνικό Θέατρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Dream Pop ήχοι από τους Plastic Flowers στο Φάρο του ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών 2017-2018 με ελεύθερη είσοδο στο Εθνικό Θέατρο ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Dream Pop ήχοι από τους Plastic Flowers στο Φάρο του ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μια βδομάδα γεμάτη δωρεάν προβολές ταινιών μικρού μήκους στο Booze Cooperativa



    ΣΧΟΛΙΑ