• City Stories

    Τέσσερις δωρεάν εκδηλώσεις για αυτή την Κυριακή

    ΚΠΙΣΝ

    Πηγή: www.snfcc.org


    Αυτή την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018, μπορείτε να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν ποικίλους τομείς και θεματικές! Οι εκδηλώσεις αυτές είναι με ελεύθερη είσοδο και πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Δείτε παρακάτω:

    1. Jazz Διαχρονίες: Αγγελική Τουμπανάκη στο ΚΠΙΣΝ (μουσική – συναυλία)

    Ένα αφιέρωμα στη σύγχρονη ελληνική τζαζ σκηνή, η σειρά συναυλιών του ΚΠΙΣΝ Jazz Διαχρονίες σκιαγραφεί τις διαφορετικές εκφράσεις της ελεύθερης αυτής μουσικής γλώσσας στον ελληνικό χώρο, προτείνοντας παλιούς και νέους ήχους, funk και κλασικούς ρυθμούς, ορχηστρικά και φωνητικά σχήματα.

    To ΚΠΙΣΝ μας προσκαλεί στα μουσικά μονοπάτια της πολυσχιδούς ερμηνεύτριας, performer και μουσικού, Αγγελικής Τουμπανάκη, πέρα από σύνορα και νόρμες, με αφετηρία την αγάπη της για την ελεύθερη μουσική έκφραση και επικοινωνία.

    Μαζί με τους σολίστες Βασίλη Κετεντζόγλου στην κιθάρα, Στάθη Άννινο στο πιάνο, Απόστολο Καλτσά στο μπάσο και Ηλία Δουμάνη στα τύμπανα, αλλά και το γυναικείο πολυφωνικό σχήμα Terra Voce, θα παρουσιάσουν στο κοινό τραγούδια ορόσημα της ελληνικής δισκογραφίας και τραγούδια του κόσμου, διαφορετικών χωροχρόνων, με ένα δικό τους σύγχρονο τρόπο.

    Ώρα:
    21.00

    Πού:
    ΦΑΡΟΣ
    Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
    Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

    Πληροφορίες

    2. Hellenic Astrology Forum 2018 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (ανοιχτή εκδήλωση)

    Την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018, το κορυφαίο site αστρολογικών προβλέψεων στην Ελλάδα, Oroskopos.gr, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την εκδήλωση “Hellenic Astrology Forum 2018”.

    Στους φιλόξενους χώρους της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, οι πιο δημοφιλείς και έμπειροι αστρολόγοι της Ελλάδας, οι Κώστας Λεφάκης, Άντα Λεούση, Marie – Denise Διαμαντή, Βάσια Κόντη, Χρήστος Άρχος, Αθηνά Βαγενά, και Μαρία Σύλλα, θα παρουσιάσουν τις προβλέψεις τους για τις παγκόσμιες αλλαγές, τις εξελίξεις στη Χώρα μας, αλλά και τις προσωπικές ανακατατάξεις, που θα βιώσουμε στη νέα χρονιά!

    Οι συμμετέχοντες, θα μπορούν να έχουν μια πρώτη αλλά πληρέστατη εικόνα για όσα επιφυλάσσει το συναρπαστικό και ανατρεπτικό 2018.

    Επιπλέον, οι επτά έγκυροι ομιλητές της ημερίδας θα ενημερώσουν και για τις ετήσιες προβλέψεις τους, ενώ θα δεχθούν ερωτήσεις από το κοινό και τους εκπροσώπους της δημοσιογραφικής κοινότητας για οποιαδήποτε λεπτομέρεια τους ενδιαφέρει.

    Φέτος, η εκδήλωση – θεσμός “Hellenic Astrology Forum” έχει εμπλουτιστεί με διαδραστικά παιχνίδια, στα οποία θα το κοινό συμμετέχει, ενώ θα κληρωθούν και δώρα.

    Το Oroskopos.gr, το μοναδικό αστρολογικό site που πραγματοποιεί ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση, καλεί όλες και όλους να χαρούν μια γιορτή της Αστρολογίας και να βρεθούν ένα «βήμα μπροστά» από τις εξελίξεις.

    Ώρα:
    17.00

    Πού:
    Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
    Πειραιώς 100, Γκάζι

    Πληροφορίες

    εκδηλωση αστρολογίας

    3. Το Aikido στην Αυτοάμυνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (μάθημα γνωριμίας – άθληση)

    Δωρεάν μάθημα μόνο για γυναίκες από γυναίκες.

    Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες: πάρτε μια φίλη σας, μαμά, γιαγιά, όποια γυναίκα ξέρετε και ελάτε φορώντας μια φόρμα και έχοντας μαζί σας ένα μπουκάλι νερό και μια πετσέτα.

    Εκπαιδευτές:
    Αγγελική Μαντά (4ο DAN Aikikai και Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής)
    Τσιλτικλή Ιφιγένεια (1o DAN Aikikai)

    Ώρα:
    11.00

    Πού: 
    Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, 1ος όροφος αίθουσα 11, στο χώρο του Geobukan
    Φάληρο

    Πληροφορίες

    Aikido - αυτοάμυνα

    4. Προβολή της ταινίας “Holy Motors” στο Cine Nosotros (σινεμά)

    O ανατρεπτικός σκηνοθέτης Leos Carax, αφήνει το στίγμα του στο σύγχρονο γαλλικό σινεμά με μια από τις πιο εικαστικές και συμβολιστικές ταινίες του, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών. Η υπόθεση αφορά τον Oscar, ο οποίος καθημερινά μεταμφιέζεται πότε σε ζητιάνο, πότε σε εγκληματία και οτιδήποτε άλλο βάλει ο νους του, δουλεύοντας για έναν αόρατο εργοδότη και βγαίνει στους δρόμους του Παρισιού, πάντα με την λιμουζίνα/σπίτι του και την πιστή σοφέρ του Celine, εκτελώντας τις υποχρεώσεις του. Υιοθετώντας πολλά διαφορετικά προσωπεία συνεχώς, ο Oscar είναι η ενσάρκωση του σύγχρονου ανθρώπου σε μια κοινωνία απρόσωπη, όπως αυτή του σήμερα.

    Παραγωγή: Γαλλία – Γερμανία Σκηνοθεσία: Λεός Καράξ
    Πρωταγωνιστούν: Ντενί Λαβάν, Εύα Μέντες, Κάιλι Μινόγκ, Μισέλ Πικολί

    Ώρα:
    21.00

    Πού:
    Ελεύθερος κοινωνικός χώρος Nosotros
    Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια

    Πληροφορίες

    holy motors

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επτά εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για αυτό το Σάββατο (13 Ιανουαρίου 2018)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Πέντε ενδιαφέρουσες μουσικές προτάσεις για έξοδο αυτό το Σάββατο (13 Ιανουαρίου 2018)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 
    Jazz Διαχρονίες: Η Αγγελική Τουμπανάκη στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο

     



    ΣΧΟΛΙΑ