• Σέριφος, Σίφνος, Μήλος: Το καλοκαίρι ξεκινά εδώ!

    Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο παράδεισος μόλις λίγες ώρες μακριά…

    Σέριφος, Σίφνος, Μήλος… Μαγευτικά κυκλαδίτικα τοπία, αρχιτεκτονική, παράδοση, πανέμορφες παραλίες, γαλαζοπράσινα νερά, ιδιαίτερες γεύσεις… Τρεις ειδυλλιακοί προορισμοί, απαράμιλλης ομορφιάς, μακριά από τον μαζικό τουρισμό, όπου μπορείτε να αφήσετε πίσω σας κούραση, πίεση και άγχος και να γεμίσετε μπαταρίες κάτω από τον ολόλαμπρο ελληνικό ήλιο ή τα αμέτρητα αστέρια που κάνουν ακόμη πιο ονειρικές τις αυγουστιάτικες βραδιές…

    Τι περιμένετε λοιπόν; Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο παράδεισος μόλις λίγες ώρες μακριά. Κι όταν λέμε λίγες ώρες, εννοούμε πραγματικά λίγες, χάρη στη SEAJETS και τον πρωταθλητή Αιγαίου Champion Jet 2 που συνδέει τον Πειραιά με τα αγαπημένα μας νησιά, Σέριφο, Σίφνο & Μήλο, σε μόλις δύο ώρες και κάτι!

    Πρόκειται για το ταχύτερο οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή με χωρητικότητα 1100 επιβατών και 180 οχημάτων!

    Κι έτσι φτάνεις στη:

    – Σέριφο σε 2 ώρες και 5 λεπτά

    – Σίφνο σε 2 ώρες και 30 λεπτά &

    – Μήλο σε 3 ώρες και 20 λεπτά

    Ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, για να φτάνεις στους προορισμούς που ονειρεύεσαι πιο γρήγορα από ποτέ.

     

    Η SEAJETS είναι, άλλωστε, η εταιρεία με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως εξυπηρετώντας συνολικά 38 λιμάνια και περισσότερες από 300 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Θεσσαλονίκη και  Κρήτη με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και το Αιγαίο.

    Και τώρα με τις ειδικές προσφορές της SEAJETS, δεν έχεις λόγο να περιμένεις ούτε λεπτό!

    Προσφορές

    Early Βooking με 25% έκπτωση (ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων)
    Έκπτωση τριτέκνων: 20%
    Έκπτωση μόνιμων κατοίκων 20%
    Έκπτωση 20% στα Ι.Χ. αυτοκίνητα μικρού μήκους 

    SEAJETS, λοιπόν! Και καλωσορίσατε στον προορισμό σας!