• Rumours...

    Το πάρτι για τα 150 χρόνια της Μεγάλης Βρεταννίας, το δείπνο του ιδρύματος Αντώνη Κομνηνού στο Μουσείο της Ακρόπολης και τα καλύτερα εστιατόρια για το 2024

    Η δημοσιογράφος Βίκυ Παλαιολόγου

    Η δημοσιογράφος Βίκυ Παλαιολόγου


    Τα 150 χρόνια της Μεγάλης Βρεταννίας

    150 Χρόνια, 54.750 ημέρες και νύχτες, μια πόρτα στην Αθήνα μένει ανοιχτή, για να διαβούν από μέσα της όσα φέρνει ο χρόνος.

    Mε τα λόγια αυτά ξεκινούσε η πρόσκληση για τον εορτασμό των 150 χρόνων λειτουργίας του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Μια βραδιά που θα μείνει για πολλά χρόνια χαραγμένη στη μνήμη όσων είχαν την ευκαιρία να λάβουν αυτή την πρόσκληση και να ζήσουν αυτή την εμπειρία.

    Satya Anand (Marriott International), Αννέτα Σβορώνου, Hom Parviz, Gonzalo Aguilar (Marriot International), Erhard Noreisch (Former SVP Starwood

    Με την προβολή ενός ντοκιμαντέρ ξεκίνησε ο εορτασμός στο Θέατρο Παλλάς της οδού Βουκουρεστίου, ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο :’150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία, η ιστορία μέσα στην Ιστορία’.

    Ο Παύλος Τσίμας προλόγισε την ταινία και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε εκ μέρους του Πρωθυπουργού ενώ ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης απευθύνθηκε στους καλεσμένους ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους.

    Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες από τον κόσμο της πολιτικής, της φιλοξενίας, του εφοπλισμού, των media και της τέχνης, ανάμεσά τους οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης και Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Βουλευτής και πρώην Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Βουλευτής Σέβη Βολουδάκη, ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, οι πρώην Υπουργοί Τάσος Γιαννίτσης, Γιάννης Παπαθανασίου και Ανδρέας Λοβέρδος, η πρώην Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση Μαρία Δαμανάκη, ο τέως Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. Δημήτρης Φραγκάκης, ο Πρόεδρος της Marriott International για Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική Satya Anand αλλά και ο Chief Operation Officer της Marriot International για την Ευρώπη Gonzalo Aguilar, o Πρόεδρος της Aegean Airlines και της Olympic Air Ευτύχιος Βασιλάκης, ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΤΕΜΕΣ ΑΕ Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος, η βασίλισσα Άννα-Μαρία με τον πρίγκιπα Νικόλαο, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, ο κ. Μάκης Μάτσας, η κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου, η κυρία Χριστίνα Παπαθανασίου, το ζεύγος Ν. Μάνεση, ο Βασίλης και η Μαρίνα Θεοχαράκη με την κόρη τους Ντένη Θεοχαράκη, ο Μίνως Μάτσας που έγραψε και τη μουσική του ντοκιμαντέρ, οι δύο κυρίες Αντιπεριφερειάρχες Λουκία Κεφαλογιάννη και Χριστίνα Κεφαλογιάννη, η κυρία Άννα Ανδρεάδη, η κυρία Φωτεινή Τομαή, η Μάουζι Τσαλδάρη, η δημοσιογράφος Κατερίνα Δασκαλάκη, η Νίνα Βλάχου, η Μάγια Γάκη, η Μαριτίνα Ντενίση με τον Σωτήρη Πολύζο, και πολλοί άλλοι.

    Σοφία Δοξιάδη, Απόστολος Δοξιάδης, Αλεξάνδρα Βοβολίνη, Μαρία Δοξιάδη, Μαργαρίτα Μάτσα

    Στη συνέχεια της βραδιάς, η Μεγάλη Βρεταννία υποδέχθηκε τους εκατοντάδες καλεσμένους στους χώρους της, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση με μουσικοχορευτικά δρώμενα και τραγούδια από διαφορετικές δεκαετίες, με τη φωνή της τραγουδίστριας Όλγας Βενέτη.

    Μαρέβα Μητσοτάκη, Θανάσης Λασκαρίδης, Εύη Λαζού-Λασκαρίδη

    Ο δις βραβευμένος με αστέρι Michelin Executive Chef της Μεγάλης Βρετανίας Αστέριος Κουστούδης, βασισμένος στην πλούσια γαστρονομική ιστορία του Ξενοδοχείου, κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εμπνευσμένες συνθέσεις εδεσμάτων, τόσο από άποψη γεύσης όσο και παρουσίασης.

    Αποκλειστικά για τις ανάγκες της εκδήλωσης, σκεύη από τη συλλογή του ξενοδοχείου που χρονολογούνται από το 1900 χρησιμοποιήθηκαν για το στήσιμο του πλούσιου μπουφέ, που περιελάμβανε πιάτα από το βιβλίο συνταγών της Μεγάλης Βρετανίας του 1950.

    Οι οικοδεσπότες Θανάσης Λαζαρίδης και η σύζυγός του Εύη Λαζού-Λασκαρίδη, Πρόεδρος του Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης και η κόρη του Χλόη Λασκαρίδη δέχονταν τα συγχαρητήρια των καλεσμένων για την λαμπρή επέτειο του Ξενοδοχείου.

    Γιάννης Κορωνιάς, Χλόη Λασκαρίδη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Μίνως Μάτσας

    Και μετα την προβολή, το κόκκινο χαλί ‘οδηγούσε’ τους καλεσμένους από το Θέατρο Παλλάς στην Μεγάλη Βρετανία που είχε ανοίξει όλες τις αίθουσες και είχε ‘στολισθεί’ για να υποδεχθεί με κάθε επισημότητα τους καλεσμένους.

    Από την είσοδο περίμεναν οι σερβιτόροι με τους δίσκους με σαμπάνια και πλατώ με στρείδια και χαβιάρι a la louche, όπως λένε οι Γάλλοι, δηλαδή με ..την κουτάλα!!

    Οι σεφ είχαν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους για να ετοιμάσουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και πώς αλλιώς, αφού η αυτοκρατορική γιορτή έπρεπε να είναι τέλεια.

    Νικόλαος και Άννα Μαρία

    Ο δις βραβευμένος με αστέρι Michelin Executive Chef της Μεγάλης Βρετανίας, βασισμένος στην πλούσια γαστρονομική ιστορία του Ξενοδοχείου, κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο από πλευράς γεύσεως όσο και παρουσίασης.

    Ειδικά για τις ανάγκες της βραδιάς, χρησιμοποιήθηκαν για το στήσιμο των πλούσιων μπουφέδων σκεύη από τη συλλογή του ξενοδοχείου που χρονολογούνται από το 1900 ενώ το μενού περιελάβανε πιάτα από το βιβλίο συνταγών της Μεγάλης Βρετανίας του 1950.

    Από χαβιάρι μέχρι λευκή τρούφα που έκοβαν πάνω στον πιάτο με τον αστακό, αλλά και λαχανοντολμάδες και ντολμαδάκια Κασιώτικα, πατέ, σολομός, φρέσκος και καπνιστός και όλων των ειδών τα κρεατικά ενώ τα γλυκά συναγωνίζονταν σε άλλη αίθουσα του ξενοδοχείου και βεβαίως τιμήθηκαν δεόντως από τους παρευρισκόμενους.

    Η ορχήστρα από τον χώρο του Αίθριου σκόρπιζε τις μελωδίες της που ερμήνευε η τραγουδίστρια Όλγα Βενέτη με γνωστές επιτυχίες από διαφορετικές δεκαετίες ενώ τα μουσικοχορευτικά δρώμενα ενθουσίασαν τους καλεσμένους.

    Δείπνο στο Μουσείο της Ακρόπολης με αφορμή την ολοκλήρωση της έκθεσης ΝοΗΜΑΤΑ

    Μεγάλη επιτυχία είχε το δείπνο που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Μουσείο της Ακρόπολης, με την ευκαιρία της λήξης της έκθεσης Ν(ο)ΗΜΑΤΑ.

    Το δείπνο διοργάνωσαν από κοινού το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου της Ακρόπολης και το Ίδρυμα Αντώνιος Ε. Κομνηνός, μεγάλος χορηγός της έκθεσης.

    Αντώνης Κομνηνός, η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, η Πρόεδρος της Σλοβενίας, Natasa Pirc Musar, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Γενικός Διευθυντής του Μουσείου της Ακροπόλεως, Νίκος Σταμπολίδης

    Το δείπνο τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σλοβενίας, Nataša Pirc Musar, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής της στην Ελλάδα, καθώς και η Υπουργός Πολιτισμού, κα Λίνα Μενδώνη, ο πρόεδρος της Βουλής, κ. Κων/νος Τασούλας, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και πολλοί ακόμα.

    Αντώνης Κομνηνός, Κατερίνα Παράσχη, Ντενίζ Λιάπη, Πάνος Λασκαρίδης

    Οι 200 προσκεκλημένοι από τον χώρο του εφοπλισμού, της πολιτικής, των οικονομικών και των τεχνών ξεναγήθηκαν στην έκθεση και στη συνέχεια απόλαυσαν το δείπνο, το οποίο πλαισιώθηκε από τη μουσική συνοδεία άρπας (Ευαγγελία Κοσιόγλου), πιάνο (Μάνος Κιτσικόπουλος) και βιολοντσέλο (Έλσα Παπέλη) με φόντο τον Ιερό Βράχο.

    Νίκος Μουνδρέας, Ελλη Στάη

    Στις όμορφες στιγμές της βραδιάς υπήρξε η προσφορά ενός συμβολικού δώρου από τον κ. Κομνηνό προς τον Γενικό Διευθυντή του Μουσείου, καθηγ. κ. Σταμπολίδη, ενός χρυσού τόξου με βέλος και έναν μικρό ερωτιδέα, έργο του σχεδιαστή κοσμημάτων Άκη Γκούμα και εμπνευσμένο από τα εκθέματα και τον αλληγορικό χαρακτήρα της έκθεσης.

    Πέτρος Παπάς, Εμυ Λιβανίου

    Υπεύθυνη για τον εντυπωσιακό στολισμό της αίθουσας του εστιατορίου του μουσείου ήταν η event planner Φαίη Βαλλίδη ενώ την μουσική επιμέλεια είχε ο Στέφανος Σουλδάτος.

    Riad Zein, Ρουμπίνη Μεγάλου, Χρήστος Μεγάλου

    Η έκθεση ΝοΗΜΑΤΑ. Προσωποποιήσεις και Αλληγορίες από την Αρχαιότητα έως Σήμερα που εγκαινιάστηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2023 ολοκληρώνεται την Κυριακή 14 Απριλίου 2024.

    Χρυσοί Σκούφοι 2024: Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας!

    Οι Χρυσοί Σκούφοι απονεμήθηκαν στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας στη διάρκεια μιας απολαυστικής τελετής, στο ξενοδοχείο «Athenaeum InterContinental».

    Η τελετή ξεκίνησε με ένα ανατρεπτικό θεατρο-γαστρονομικό κουίζ και ολοκληρώθηκε με ένα συναρπαστικό 4 hands dîner de gala πολλών αστέρων.

    Ο chef pâtissier 2024 Θοδωρής Μωυσίδης με την υφυπουργό Τουρισμού Ελενα Ράπτη

    Μπαίνοντας στην τέταρτη δεκαετία του, ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων βρίσκει την ελληνική γαστρονομική σκηνή σε εντυπωσιακή άνθηση, γεγονός που πιστοποιείται από τον αριθμό των 43 βραβευμένων εστιατορίων, οι ιδιοκτήτες και σεφ των οποίων ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν την υψηλότερη ελληνική γαστρονομική διάκριση.

    Για δωδέκατη συνεχή χρονιά, το «Etrusco» της Κέρκυρας αναδείχθηκε καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας, με τον Έκτορα Μποτρίνι, μάλιστα, να καταλαμβάνει και τη δεύτερη θέση με το ομώνυμο αθηναϊκό του εστιατόριο.

    Όπως συμβαίνει σταθερά τα τελευταία χρόνια, οι σημαντικές τουριστικές περιοχές της χώρας μας είναι εκείνες που έχουν τη μερίδα του λέοντος στα βραβεία (23 συνολικά στα νησιά του Αιγαίου, του Ιονίου και στη Χαλκιδική), με τη Σαντορίνη, μάλιστα, να φτάνει φέτος τα 9 εστιατόρια με Χρυσό Σκούφο. Επίσης, 17 από τα βραβευμένα εστιατόρια βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

    Ο εκδότης του Αθηνοράματος Δημήτρης Ηλιόπουλος με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη

    Εννέα ήταν τα εστιατόρια που μπήκαν για πρώτη φορά στην ελίτ των Χρυσών Σκούφων ενώ, αντιθέτως, πέντε εστιατόρια έχασαν τον περσινό Χρυσό Σκούφο τους. Τέλος, 19 εστιατόρια απέσπασαν την τιμητική διάκριση Top Notch, φτάνοντας δηλαδή ένα βαθμολογικό σκαλοπάτι πριν τον Χρυσό Σκούφο. Με τη διάκριση One to Watch για το καλύτερο νέο εστιατόριο τιμήθηκε το αθηναϊκό «Nyn Esti», ενώ Chef pâtissier 2024 ανακηρύχθηκε ο Θοδωρής Μωυσίδης.

    Ο τριάστερος Ολλανδός chef Jacob Jan Boerma και ο βραβευμένος με Αστέρι Michelin και Χρυσο Σκουφο επί σειρά ετών Παυλος Κυριάκης που υπέγραψαν το μενού του diner de Gala της τελετής απονομής με τον executive chef του Intercontinental Ανδρέα Φίλη

    Η εντυπωσιακή ποιοτική άνοδος της γαστρονομίας στην Ελλάδα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα και την εντυπωσιακή αύξηση των βραβείων τα τελευταία χρόνια, αλλά και οι προβλέψεις για τη συνεχιζόμενη άνοδό της στο εγγύς μέλλον οδήγησαν τη γευσιγνωστική επιτροπή των Χρυσών Σκούφων στην απόφαση επαναπροσδιορισμού –έπειτα από πολλά χρόνια– της αξιολογικής πολιτικής του θεσμού.

    Αυστηροποιήθηκαν λοιπόν περαιτέρω η βαθμολόγηση και οι βάσεις αξιολόγησης, με στόχο να βραβεύονται κάθε χρόνο οι καλύτεροι των καλύτερων. Ταυτόχρονα, όσο δυσκολεύουν οι προδιαγραφές για την απόκτηση των βραβείων, τόσο αυξάνεται η προστιθέμενη αξία τους.

    Την τελετή παρουσίασαν ο Γιώργος Καραμίχος και η Κατερίνα Παπουτσάκη, με το κόνσεπτ της βραδιάς να επικεντρώνεται στο Quizine, ένα πρωτότυπο και ανατρεπτικό θεατρο-γαστρονομικό παιχνίδι γνώσεων ανάμεσα σε δύο ομάδες, οι οποίες διαγωνίστηκαν ζωντανά και χάρισαν δυνατές στιγμές χιούμορ στην αίθουσα.

    Οι λαμπεροί παρουσιαστές της τελετής Κατερίνα Παπουτσάκη και Γιώργος Καραμίχος

    Η πρώτη ομάδα απαρτίστηκε από τρεις ενημερωμένους και δυνατούς παίκτες, τους οποίους υποδύθηκαν (δείχνοντας και το υποκριτικό και αυτοσαρκαστικό τους ταλέντο, πέρα από το γαστρονομικό) τρεις καταξιωμένοι και πολυβραβευμένοι σεφ, ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης.

    Τα μέλη της αντίπαλης ομάδας, εξίσου καταρτισμένα σε γαστρονομικά θέματα, υποδύθηκαν οι ηθοποιοί Κατερίνα Μισιχρόνη, Μάξιμος Μουμούρης και Αργύρης Πανταζάρας.

    Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους ανά ζεύγη, τσεκάροντας τις γνώσεις τους πάνω σε διεθνή και εγχώρια γαστρονομικά και χρυσοσκουφάτα θέματα, και έδωσαν απαντήσεις (όχι πάντα σωστές!) σε μια σειρά ερωτήσεων που στο τέλος τις έφεραν –δικαίως– σε ισόπαλο αποτέλεσμα.

    Ο Κωνσταντίνος Ζήκος, Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ, με την ψυχή και δημιουργό των Χρυσών Σκούφων κυρία Αννυ Ηλιοπούλου, η κυρία Βάσω Πετρίδου και η κόρη της Ζωή Μιχαλοπούλου της Luxurlos Group

    Το δείπνο της τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων 2024 δημιούργησαν ο τριάστερος Ολλανδός σεφ Jacob Jan Boerma, μετρ της φινέτσας και της τεχνικής (ο οποίος σήμερα διευθύνει τρία εστιατόρια με αστέρι Michelin στην Ολλανδία και στο Βέλγιο και επεκτείνει τη δραστηριότητά του στην Ιαπωνία), και ο επίσης βραβευμένος με αστέρι Michelin και Χρυσό Σκούφο επί σειρά ετών Παύλος Κυριάκης.

    O ζωγράφος και σκηνογράφος Γιάννης Μετζικώφ με την κόρη του Υακίνθη

    Ήταν ένα σοφιστικέ και συναρπαστικό μενού, με ολλανδική τόλμη, ασιατικές επιρροές, γαλλική φινέτσα και μεσογειακό ταπεραμέντο, που ενθουσίασε τους 300 περίπου προσκεκλημένους, οι οποίοι αποθέωσαν στο φινάλε τους δύο καταξιωμένους σεφ, καθώς και τον Ανδρέα Φίλη, executive chef του «InterContinental», με την μπριγάδα του.

    To Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

    Το όραμα του για ένα μεγαλύτερο κοινωνικό έργο και συμβολή στην πολιτιστική εξέλιξη της ελληνικής Εβραϊκής κοινότητας μέσα από πρωτοποριακές δράσεις παρουσίασε το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος σε μια εκδήλωση που δόθηκε στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με πολλές και σημαντικές παρουσίες.

    Πάνος Μανιάς με την κόρη του Αναστασία Μανιά

    Οι προτεραιότητες, οι στόχοι και το όραμα για το μέλλον του Μουσείου με έμφαση στην έρευνα, την εκπαίδευση και την ψηφιοποίηση.

    Αλίκη Μπενρουμπή, Ερρίκος Αμπραβανέλ, Ελένη Αργυριάδη, Δημήτρης Αργυριάδης, Ζακίνος Κοέν

    Ο Επίτιμος Πρόεδρος και Ιδρυτικό Μέλος του Μουσείου Σαμουήλ-Μάκης Μάτσας τιμήθηκε για το πολύτιμο έργο του στην εξέλιξη και καθιέρωση του Μουσείου ως καταφυγίου μνήμης και κατανόησης.

    Ο Σαμουήλ Μάκης Μάτσας και η ιστορία του ως Προέδρου του Μουσείου αποτελούν ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του Μουσείου, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος κ. Μίκης Μοδιάνο.

    Ερρίκος Αρώνες, Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Νταβίντ Ματταθίας

    Το Μουσείο έχει ανακηρυχθεί ως Ερευνητικό Κέντρο από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και η δημιουργία επιμορφωτικών προγραμμάτων αποτελούν μόνο μερικά από τα επιτεύγματα που επισημάνθηκαν.

    Αφροδίτη Βιλδιρίδη, Απόστολος Βιλδιρίδης, Στέλλα Βιλδιρίδη

    Στη συνεισφορά και τη συγκέντρωση απαραίτητων πόρων ώστε το ΕΜΕ να συνεχίσει το ουσιαστικό του έργο στάθηκε ο Αντιπρόεδρος του Μουσείου κ. Ερρίκος Αμπραβανέλ, ο οποίος προσέφερε ένα συμβολικό βραβείο στον Καθηγητή κ. Δημήτρη Αργυριάδη, επίτιμο μέλος του Συλλόγου Αμερικανών Φίλων του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος.

    Η οικογένεια Μάτσα σε απαρτία, Μίνως Μάτσας, Μαργαρίτα Μάτσα, Μάκης Μάτσας, Ρούλα Μάτσα

    Την εκδήλωση πλαισίωσε με την μουσική του ο Μίνως Μάτσας και η ορχήστρα του και τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Τουρισμού, κα ‘Όλγα Κεφαλογιάννη, η Υπουργός Εργασίας κα Δόμνα Μιχαηλίδου, ο ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας, κ. Γιώργος Καλαντζής, ο ΓΓ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κ. Αντώνης Οικονόμου και ο Πρέσβης του Ισραήλ κ. Νόαμ Κατς.

    Νίκος Φραγκίστας, Ιρινέλλα Κανδυλίδη

    Διαβάστε επίσης:

    Η Σήλια Κριθαριώτη και ο οίκος Guerlain, το ladies’ lunch για τα 30 χρόνια του Μουσείου Λαλαούνη και το fashion show του Β. Κωστέτσου

    Κούστα, Κριθαριώτη, Καίσαρη και Khoury στην έκθεση του Χρύσανθου Πανά, η παρισινή συμμαχία Κακανιά – Stefanidou Tsoukala και ένα cocktail γνωριμίας και δικτύωσης γυναικών επιχειρηματιών

    Η μεγάλη αποθέωση του Μίνου Μάτσα, το όραμα της Εριέττας Κούρκουλου-Λάτση, η συγκινητική βραδιά του Make-A-Wish και μια έκθεση με θέμα τη Φύση



    ΣΧΟΛΙΑ