• City Stories

    Πέντε γρήγορα φαγητά για δείπνο, με ό,τι έχει μείνει από το μεσημέρι

    • NewsRoom
    φαγητά


    Να μαγειρεύετε για την οικογένειά σας δυο φορές μέσα στη μέρα δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφήστε δε που κοστίζει. Αν σας περίσσεψε φαγητό από το μεσημέρι, μπορείτε με εύκολους και γρήγορους τρόπους να το… “μεταμορφώσετε” ώστε να φτιάξετε καινούργια, φρέσκα πιάτα που θα ενθουσιάσουν τόσο τα παιδιά, όσο κι εσάς τους μεγάλους.

    1. Aν σας έμειναν κεφτεδάκια, φτιάξτε στα γρήγορα μια κόκκινη σάλτσα και βουτήξτε τα μέσα. Σερβίρετε με μακαρόνια

    2. Αν σας έμεινε κοτόπουλο ψητό, κόψτε το μικρά κόμμάτια και βάλτε το σε μια φρέσκια μακαρονάδα λαδιού μαζί με φρέσκια πρασινάδα. Μην ξεχάσετε να πασπαλίσετε με πολύ πιπέρι.

    3. Μια άλλη επιλογή αν έχετε κοτόπουλο από το μεσημέρι, είναι να ανοίξετε μερικά φύλλα μαρουλιού και ν΄ανακατέψετε το κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές, μαϊντανό και λίγο ρύζι που θα το ετοιμάσετε σε 5 λεπτά.

    4.  Αν σας έχει περισσεψει ρύζι από το μεσημέρι, ανακατέψτε το με καλαμπόκι, κομματάκια από ζαμπόν ή γαλοπούλα και ψιλοκόψτε φρέσκο μαϊντανό. Φυσικά μπορείτε να βάλετε μέσα και άλλα ψιλοκομμένα λαχανικά.

    5. Φτιάξτε νόστιμα φαγίτας, χρησιμοποιώντας κοτόπουλο ή βοδινό ψητό που σας έμεινε από το μεσημέρι. Βάλτε σ΄ένα τηγάνι με λίγο λάδι κρεμμύδια και πιπεριές, τσιγαρίστε μαζί με το κρέας ή το κοτόπουλο κι έπειτα τυλίξτε αυτό το μείγμα σε μια μαλακή τορτίγια μαζί με λίγο γιαούρτι.

    Πηγή: www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ισπανική ομελέτα τορτίγια: Ένα απλό, οικονομικό και νόστιμο φαγητό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο εύκολο και γευστικό cheesecake σοκολάτας (χωρίς ψήσιμο)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κοτόπουλο με κάρυ: Εύκολη και νόστιμη συνταγή με ανατολίτικο άρωμα



    ΣΧΟΛΙΑ