• City Stories

    8 ταξιδιωτικές εφαρμογές που δεν απαιτούν πρόσβαση στο ίντερνετ

    • NewsRoom
    ταξιδιωτικές εφαρμογές


    Ναι, οι ταξιδιωτικές εφαρμογές είναι γεγονός! Επιτέλους θα κλείσεις το ταξίδι των ονείρων σου στο εξωτερικό. Τώρα το τελικό ερώτημα: θα χρειαστεί να ξοδέψω μια περιουσία ή όχι στο πλάνο μου για το ταξίδι;

    Κράτησε τα χρήματα σου για βόλτες, ψώνια και μουσεία, αφού χάρη σε 8 εφαρμογές μπορείς να μεταφράσεις, να περιηγηθείς και να αναζητήσεις ο,τι θέλεις χωρίς χρέωση περιαγωγής.

    app1

    Διαχειρίσου το διαδρομή σου

    Τέρμα πια το τυπωμένο ωρολόγιο πρόγραμμα της πτήσης. Αυτή η εφαρμογή μαζεύει αυτόματα πληροφορίες από το σχετικό e-mail, για να συνθέσει μια όμορφη και οργανωμένη λίστα με όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

    app2

    Περιηγήσου στην πόλη με “CITYMAPS2GO”

    Μπορείς όχι μόνο να δεις την τοποθεσία σου στο χάρτη χωρίς τη χρήση δεδομένων, αλλά επιπλέον να οργανώσεις μια λίστα με τα πράγματα που θέλεις να κάνεις. Ή αν θέλεις κάποιος άλλος να κάνει την δουλειά για σένα, κατέβασε έτοιμους τουριστικούς οδηγούς.

    app3

    Βρες τις βασικές δημόσιες συγκοινωνίες

    Στις διακοπές δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο- ειδικά στο πίσω μέρος ενός ταξί. Η εφαρμογή υπολογίζει γρήγορα όλες τις επιλογές της διαδρομής σου, έτσι ώστε να παρουσιάσει την πιο κατάλληλη για εσένα.

    app4

    Πώς θα ξέρεις τι ξοδεύεις με μεγάλη ακρίβεια

    Αν δεν είσαι πολύ καλός στα μαθηματικά και ιδιαιτέρως στις συναλλαγές με ξένα νομίσματα, αυτή η εφαρμογή θα σου λύσει τα χέρια, καθώς κάνει τους υπολογισμούς για εσένα.

    app5

    Χρησιμοποίησε ένα ψηφιακό ταξιδιωτικό οδηγό

    Μέσω αυτής της εφαρμογής μπορείς να σχεδιάσεις όλη τη μέρα σου με εκτεταμένες λίστες και αναφορές στα hot spots, ενώ παράλληλα θα χρησιμοποιείς την επιλογή της περιπλάνησης και θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις κάθε φορά που περνάς από ένα μέρος που αξίζει να επισκεφτείς.

    app6

    Φτιάξε ένα προσωπικό περιοδικό για το ταξίδι σου

    Χρησιμοποιώντας το GPS, μπορείς να αποθηκεύεις φωτογραφίες και ηχογραφήσεις από οτιδήποτε κάνεις εκείνη την στιγμή. Παράλληλα μπορείς να προσθέσεις δικές σου σημειώσεις, για να μην ξεχάσεις ποτέ τις πρώτες εντυπώσεις και τα συναισθήματα του ταξιδιού σου.

    app7

    Μίλησε στους ντόπιους μέσω της μετάφρασης της Google

    Κατέβασε τα πακέτα γλωσσών που θα χρειαστείς για το ταξίδι σου από πριν, για να μην βρεθείς σε καμία αμήχανη στιγμή.

    app8

    Ενημερώσου με ανάγνωση από το κινητό

    Ανέβασε όλα τα άρθρα και τα βίντεο που θέλεις, όταν είσαι ακόμη στο wi-fi του σπιτιού σου. Έτσι στο ταξίδι σου, θα μπορείς να τα αναζητήσεις οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς τη χρήση του ίντερνετ.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξι τρόποι για να ξεχωρίσεις με το στυλ σου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μόδα: Ποια ρούχα αγόρασαν οι γυναίκες το 2016

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα ρούχα που έγραψαν ιστορία στο σινεμά. Δείτε τα και θα εκπλαγείτε

     



    ΣΧΟΛΙΑ