• City Stories

    Τρεις ιδέες για σεξ που δεν είχατε σκεφτεί

    σεξ


    Ίσως να έχετε βαρεθεί το σεξ στο κρεβάτι και στα πιο συνηθισμένα μέρη εντός ή εκτός σπιτιού. Αν σας χαρακτηρίζει ο πειραματισμός και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό με τον/ην σύντροφό σας, ώστε να ανανεώσετε τόσο τη σχέση σας όσο και τις σεξουαλικές σας εμπειρίες, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι από τα παρακάτω. Σας παρουσιάζουμε 3 ιδέες που έχουν ενδιαφέρον και που πιθανόν να μην σας είχαν περάσει από το μυαλό.

    1. Στην ξαπλώστρα
    Ενδείκνυται για την περίοδο που διανύουμε, δηλαδή για το καλοκαίρι. Έτσι κι αλλιώς περνάτε αρκετό χρόνο στις ξαπλώστρες, ακόμη και σε αυτές που πολλοί από εσάς πιθανόν να έχετε στο σπίτι σας. Είτε στην παραλία το βράδυ αφού πέσει η κίνηση, είτε στον κήπο σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, μπορείτε να δοκιμάσετε το σεξ στην ξαπλώστρα. Η στάση της καουμπόισσας (ή της ανάποδης καουμπόισσας) μπορεί να προσφέρει ηδονή και στους δυο σας.
    sex

    2. Όταν εκείνος βλέπει μπάλα στον καναπέ
    Ποδόσφαιρο και σεξ, κάτι που μοιάζει ιδανικό στους άντρες. Είτε με τη γυναίκα από πάνω (μπροστά ή ανάποδα), είτε σε doggy style, θα είναι σίγουρα μια άκρως ενδιαφέρουσα στιγμή, ειδικά για εκείνον. Για περισσότερο πάθος, η γυναίκα μπορεί να φορέσει μια μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας.
    sex

    3. Με τη μπάλα του pilates
    Αν είστε τύπος της γυμναστικής και ειδικά του pilates, θα γνωρίζετε σίγουρα για ποιες μπάλες μιλάμε. Ο εξοπλισμός αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο σεξ, προσφέροντάς σας μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Με τη γυναίκα να ξαπλώνει πάνω στη μπάλα ανάσκελα ή μπρούμυτα, μπορείτε να καταφέρετε πολλά.
    sex

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σεξ: 4 στάσεις που ενεργοποιούν το σημείο G

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε μέρη που πρέπει να κάνεις σεξ φέτος το καλοκαίρι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σεξ στο ντους – 3 προτάσεις από ειδικούς



    ΣΧΟΛΙΑ