• City Stories

    Τρία λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ και δεν αρέσουν στις γυναίκες

    σεξ


    Οι άντρες συνήθως πιστεύουν πως οι γυναίκες “δεν ξέρουν τι θέλουν”. Μπορεί αυτό να ισχύει εν μέρει σε κάποια πράγματα αισθηματικής φύσεως, στο σεξ, όμως, είναι πιο συγκεκριμένες. Δεν αμφιβάλλουμε ότι ένα ζευγάρι μπορεί να έχει χημεία στο σεξ και να το απολαμβάνει εξίσου, αλλά υπάρχουν τρία πράγματα, τα οποία οι γυναίκες δεν θέλουν κατά την σεξουαλική πράξη.

    Όπως υπάρχουν, σίγουρα, κάποια στοιχεία των γυναικών στο κρεβάτι που δεν αρέσουν στους άντρες, έτσι συμβαίνει και στην αντίθετη περίπτωση. Δεν σημαίνει ότι οι άντρες τα κάνουν επίτηδες, αλλά παρόλο του ότι γίνονται άθελα τους, οι γυναίκες υποστηρίζουν ότι πρέπει να αποφεύγονται. Αυτά είναι, λοιπόν, τα τρία λάθη των αντρών στο σεξ:

    Jessica Alba Thumbs Down GIF - Find & Share on GIPHY

    1. Τα παθιασμένα, αλλά άτσαλα φιλιά
    Θα πρέπει να υπάρχει ένας ρυθμός, ανάμεσα στα φιλιά και στην πράξη. Πολλοί άντρες αποσυντονίζονται και δεν ελέγχουν τον τρόπο που φιλούν κατά τη διάρκεια του σεξ. Πέρα από τα φιλιά στο στόμα, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα φιλιά στο γυναικείο σώμα, το οποίο κατά τη διάρκεια του σεξ είναι πολύ ευαίσθητο, λόγω της διέγερσης.

    2. Η προσπέραση των προκαταρκτικών
    Δεν πρέπει να ξεχνάτε ή να προσπερνάτε τα προκαταρκτικά. Εκτός του ότι χρειάζονται για να μπει η γυναίκα στο κλίμα της διέγερσης, τα προκαταρκτικά είναι αυτό το “κάτι παραπάνω” που αλλάζει, προς το καλό φυσικά, ολόκληρη τη σεξουαλική πράξη. Είναι σημαντικά για τις γυναίκες, οι οποίες δεν αρέσκονται στο “βουρ στο ψητό”.

    3. Ολοκληρώνουν πρώτοι
    Δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα το να ολοκληρώσουν οι άντρες πρώτοι, όσο το γεγονός ότι αρκούνται σ’ αυτό. Πρέπει να θυμάστε πως για πρέπει να είναι και τα δύο μέλη της σεξουαλικής πράξης ευχαριστημένα και με το να ξεχνάτε την ολοκλήρωsexsexση των γυναικών, κάνετε το ακριβώς αντίθετο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτές είναι οι γυναίκες που κάνουν καλύτερο σεξ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 5 + 1 χειρότερες στάσεις στο σεξ σύμφωνα με τους άντρες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέντε μέρη που πρέπει να κάνεις σεξ φέτος το καλοκαίρι



    ΣΧΟΛΙΑ