• City Stories

    Οι 5 + 1 χειρότερες στάσεις στο σεξ σύμφωνα με τους άντρες

    ZEYGARI SEX


    Ο κάθε άνθρωπος, γυναίκα ή άντρας, έχει διαφορετικές προτιμήσεις στο σεξ. Υπάρχουν, όμως, κάποιες συγκεκριμένες στάσεις που είναι πιο αρεστές στους άντρες και κάποιες άλλες που βρίσκονται στη λίστα των αγαπημένων των γυναικών.

    Σε κάποιες στάσεις χρειάζεται ο άντρας να πάρει τα ηνία, ενώ σε κάποιες άλλες η γυναίκα είναι που καλείται να κάνει περισσότερα πράγματα. Δείτε παρακάτω τις 5 στάσεις που σύμφωνα με τους άντρες είναι βαρετές και δεν τις προτιμούν ιδιαίτερα.

    1. Ανεστραμμένη καουμπόισσα
    Η στάση κατά την οποία η γυναίκα βρίσκεται από πάνω, αλλά ανάποδα. Οι άντρες ισχυρίζονται πως αν και τους αρέσει η αίσθηση, δεν τους αρέσει να βλέπουν την πλάτη της γυναίκας με την οποία κάνουν σεξ. Καλώς ή κακώς, η οπτική επαφή είναι ένας πολύ σημαντικός (και ερεθιστικός) παράγοντας στο σεξ.

    2. Ιεραποστολικό
    Ναι, μιλάμε για την πιο κλασική στάση στο σεξ. Το θέμα με τη στάση αυτή, είναι ότι χρειάζεται χημεία για να πετύχει, αλλιώς δεν είναι απολαυστικό. Για παράδειγμα, στα one night stands συνήθως αποφεύγεται.

    3. Στα όρθια
    Παρόλο που είναι μια στάση γεμάτη πάθος, οι άντρες κουράζονται με τη συγκεκριμένη. Θέλει γυμνασμένο σώμα, αντοχή, δύναμη, καθώς είναι μια απαιτητική στάση και κουράζει εύκολα αυτόν που έχει όλο το βάρος.

    4. Στάση του λωτού
    Η εν λόγω στάση δεν ξετρελάνει κανέναν άντρα, καθώς θεωρούν πως δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο όφελος και δεν προσφέρει τόσο μεγάλη απόλαυση. Επίσης, κάποιοι θεωρούν ότι παραείναι περίπλοκη.

    5. Κουτάλι 
    Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια σχετικά τρυφερή στάση. Δεν βολεύει μια αρκετά μεγάλη μερίδα αντρών. Οι περισσότεροι άντρες αν είχαν να διαλέξουν ανάμεσα στη στάση “κουτάλι” και κάποια άλλη, θα επέλεγαν την άλλη.

    5+1. Woman on top
    Tους αρέσει, αλλά μόνο όταν η γυναίκα ξέρει τι κάνει. Στη στάση cowgirl πρέπει η παρτενέρ να ελέγχει το κορμί της, ώστε να υπάρχει ρυθμός και να μην δημιουργηθούν ενοχλήσεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σεξ: Η στάση που λατρεύουν οι γυναίκες και φοβούνται οι άντρες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πιο δημοφιλής στάση στο σεξ για το 2017

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Τι είναι ο γυναικείος μεικτός οργασμός και πώς επιτυγχάνεται;



    ΣΧΟΛΙΑ