• City Stories

    Ξεκινούν σήμερα τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

    • NewsRoom
    Champions League

    Champions League


    Έφτασε η ώρα των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αρχίζουν ακόμα περισσότερο να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στον δρόμο για τον τελικό, στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

    Δύο παιχνίδια θα παιχτούν σήμερα με την παράσταση να κλέβει το παιχνίδι ανάμεσα στη “Μεγάλη Κυρία”, Γιουβέντους και τους “Μπλαουγκράνα”, τη Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν στο “Juventus Stadium” του Τορίνο με επιθετικές διαθέσεις προκειμένου να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

    Οι Ιταλοί θέλουν να εκμεταλλευτούν το κακό μομέντουμ των Καταλανών που προέρχονται από ήττα στη Μάλαγα και η αλήθεια είναι ότι βρίσκονται σε μεγαλύτερη φόρμα από τους αντιπάλους τους.

    Το δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα σε δύο άκρως επιθετικές και ταλαντούχες ομάδες, με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να αντιμετωπίζει στο “Signal Iduna Park” τη Μονακό. Σε ένα ματς που προμηνύεται και αυτό εντυπωσιακό και με πολλά γκολ, φαβορί δεν υπάρχει. Η Ντόρτμουντ παίζει φουλ επίθεση, ειδικά στην έδρα της, τη στιγμή που οι Γάλλοι έχουν την καλύτερη επίθεση σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

    Οι Γερμανοί είναι αρκετά πληγωμένοι λόγω της βαριάς ήττας από την Μπάγερν με 4-1 ενώ οι Γάλλοι έχουν τρομερή ψυχολογία μετά το σερί νικών στο πρωτάθλημα αλλά και τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι.

    Αμφότερα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 21:45 ώρα Ελλάδας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Ο Σπαλιάρας “καρφώνει” την κλίκα εναντίον του Αγγελόπουλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ένταση στο «Happy Day» για Χούτο, Μπο και Παπαδοπούλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έσπασε ρεκόρ 57 ολόκληρων χρόνων ο Ράσελ Ουέστμπρουκ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ