• City Stories

    Ruby: Η νέα σοκολάτα που έχει ροζ χρώμα!

    • NewsRoom
    ροζ σοκολάτα


    Ρίγη…συγκίνησης προκαλεί στους λάτρεις της σοκολάτας ανά την υφήλιο η είδηση ότι η Barry Callebaut AG, ο μεγαλύτερος επεξεργαστής κακάο στον κόσμο, λανσάρει στην αγορά ένα νέο είδος, το πρώτο της αγαπημένης γεύσης με φυσικό χρώμα!

    Περίπου ογδόντα χρόνια μετά την εποχή που η Nestle SA ξεκίνησε να κατασκευάζει μπάρες από λευκή σοκολάτα, η Barry Callebaut A.G, με έδρα τη Ζυρίχη, μιλάει με περηφάνια για τη «σοκολάτα ρουμπινιού», όπως την αποκαλεί, ευελπιστώντας ότι το νέο προϊόν θα συμβάλλει στην τόνωση των πωλήσεων. Και αυτό σε μία κρίσιμη στιγμή για την παγκόσμια αγορά της σοκολάτας, κατά την οποία η Nestle προσπαθεί να πουλήσει το αμερικανικό κομμάτι της στην παραγωγή σοκολάτας.

    Η καινοτομία, βασισμένη σε ένα ειδικό είδος κακάο, έρχεται μετά από περίπου μια δεκαετία ανάπτυξης, σύμφωνα με τον Chief Executive Officer Antoine de Saint-Affrique.

    Το νέο προϊόν, το οποίο παρουσιάστηκε στη Σαγκάη την περασμένη Τρίτη, έχει μια φυσική γεύση φρούτων που είναι ξινή και γλυκιά.

    Η πρωτοτυπία της δεν περνά απαρατήρητη ούτε από τους διεθνείς εμπειρογνώμονες σοκολάτας, όπως ο Agnus Kennedy ο οποίος μιλώντας στη Sun εκτίμησε, πως ακριβώς επειδή είναι τόσο ελαφριά και φρουτώδης, κάποιος μπορεί να παρασυρθεί πολύ εύκολα και να φάει μεγαλύτερή ποσότητα απ΄ότι από τα άλλα τρία είδη σοκολάτας.

    Σημειώνεται πως η νέα «κόκκινη σοκολάτα» οφείλει το χρώμα της αποκλειστικά στους κόκκους κακάο που χρησιμοποιούνται και στην ειδική επεξεργασία που γίνεται και όχι σε χρωστικές ενώ φυσική είναι και η γεύση της αφού δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποικιλίες μούρων ή άλλων φρούτων.

    Πηγή: tasty-day.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σωστή διατροφή για «δυνατή» σχολική απόδοση!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To εύκολο σουφλέ τυριών για το κυριακάτικο τραπέζι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το θαυματουργό ρόφημα του φθινοπώρου που καίει το λίπος και μειώνει δραστικά την κυτταρίτιδα

     



    ΣΧΟΛΙΑ