• City Stories

    Αυτές είναι οι 15 πιο εντυπωσιακές πισίνες του Αιγαίου (39 pics)

    • NewsRoom
    πισίνα σαντορίνη


    Πισίνες που μοιάζουν να ενώνονται με τα νερά του Αιγαίου και με θέα μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι. Αυτές είναι οι 15 πιο εντυπωσιακές πισίνες του Αιγαίου, ικανές να μας κάνουν να μην θέλουμε να γυρίσουμε στο δωμάτιο.

    1. Grace Santorini Hotel, Σαντορίνη
    Συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στη λίστα με τις καλύτερες πισίνες του κόσμου, την ποία συνέταξαν οι δημοσιογράφοι του έγκυρου περιοδικού Alto. Μάλιστα, οι τελευταίοι την ανέβασαν στην τρίτη θέση. Εκτός από τη θέα που προσφέρει στο απέραντο γαλάζιο, ξεχωρίζει για το μη συνηθισμένο design, το οποίο διακρίνεται για τις πολλές γωνίες της. Το αφιέρωμα αναφέρει, μάλιστα, πως όταν κολυμπάς στα νερά της, σου δίνει την εντύπωση πως πετάς πάνω από το Αιγαίο.
    πισίνα Σαντορίνη πισίνα Σαντορίνη

    2. Csky, Σαντορίνη
    Απόλυτα ρομαντικό σκηνικό, σε ένα από τα πιο νέα resorts του νησιού. Η πισίνα κρέμεται 300 μέτρα από τη θάλασσα, πάνω στο Ημεροβίγλι και χαρίζει διπλή θέα προς τη θάλασσα, την καλντέρα και τα γειτονικά νησιά.

    σαντορινη

    3. Mystique, Σαντορίνη
    Το σκηνικό της θρυλικής infinity pool είναι γνώριμο και πολυφωτογραφημένο, αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε αμέτρητα εξώφυλλα και όχι άδικα. Βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού με ένα Cospmopolitan ανά χείρας, σκαρφαλωμένοι στο πιο διάσημο σκηνικό του νησιού στα βράχια της Οίας.
    santorinh

    4. Katikies, Σαντορίνη
    Χτισμένη, όπως και όλο το ξενοδοχείο, πάνω στα βράχια, 100 μέτρα από την εκθαμβωτική Καλντέρα. Οι βράχοι αποτελούν κομμάτι του συγκροτήματος. Την ώρα του δειλινού, η κεντρική πισίνα του παίρνει φωτιά και βάφεται στα χρώματα του ήλιου που δύει.
    πισίνα σαντορίνη

    5. Cavo Tagoo, Μύκονος
    Η infinity συναντάει την απέραντη θάλασσα και υπερχειλίζει προκαλώντας ένα αίσθημα πληρότητας. Οι τετράγωνες, ξύλινες εξέδρες, που θυμίζουν ιαπωνικό μινιμαλισμό, συναντούν την επιφάνεια της πισίνας, ώστε να νιώθει κανείς ότι αιωρείται πάνω από το νερό. Το νερό της πισίνας παίρνει κάθε τόσο διαφορετικό χρώμα και λειτουργεί σαν ένα μαγικό εφέ. Μαλακά στρώματα με ζωγραφισμένα πανιά, που ανεμίζουν μπροστά από την πισίνα και ατμοσφαιρική μουσική υποδέχονται τους τυχερούς σε ένα σκηνικό από ξύλο, πέτρα, νερό και ύφασμα.
    πισίνα μύκονος

    6. D.Light, Μύκονος
    Συμπληρώνει τον 2ο χρόνο ζωής του και ήδη έχει κερδίσει τον τίτλο του πιο ρομαντικού καταφυγίου, σε απόσταση ασφαλείας από τους ξέφρενους ρυθμούς του νησιού. Απόλυτη πρωταγωνίστρια η πισίνα που βλέπει στη Δήλο. Δίπλα της ξεκινά η μέρα μας με το πρωινό και τελειώνει ιδανικά με ρομαντικό δείπνο.
    mykonos

    7. Φίλντισι Boutique Hotel, Αστυπάλαια
    Το απόλυτα ρομαντικό σκηνικό έχει στηθεί στον χώρο της πισίνας, με την μοναστηριακή θέα και το ολόλευκο μπαρ που μας σερβίρει σαλάτες, σνακς, κοκτεϊλς, κρασί και ποτά.

    8. San Antonio, Σαντορίνη
    Γύρω από 25 υπόσκαφα δωμάτια και σουίτες με βεράντες πάνω στο γκρεμό και θέα στην Οία, βρίσκεται αυτή η πανέμορφη πισίνα. Κυρίαρχο χρώμα το λευκό, που σπάει μονάχα από το μπλε του νερού και από το ροζ των λουλουδιών.

    9. Skiathos Palace, Σκιάθος
    Το πολυτελές ξενοδοχείο είναι κτισμένο αμφιθεατρικά, σε έναν καταπράσινο λόφο, με θέα τις Κουκουναριές. Η πισίνα του προσφέρει πανοραμική θέα, διαθέτει ξύλινο deck και είναι κτισμένη ώστε να μοιάζει με κατάστρωμα πλοίου.

    10. Blue Palace, Ελούντα
    Σε αυτό το VIP καταφύγιο πρωταγωνιστεί το νερό: τρεις εξωτικές πισίνες, δύο παιδικές, μια εσωτερική θερμαινόμενη και 142 πριβέ πισίνες στα μπανγκαλόου, σουίτες και τις βίλες. Η κεντρική πισίνα υπερχείλισης μοιάζει να γίνεται ένα με τη θάλασσα και εμείς νιώθουμε πως με μία βουτιά θα αγγίξουμε τη Σπιναλόγκα, που βρίσκεται ακριβώς απέναντί μας. Στην ξαπλώστρα μας καταφθάνει το παγωμένο κοκτεϊλ “Tears of Chios” που έχει δημιουργήσει αποκλειστικά ο Greg Seide, για την luxury collection με βότκα, λικέρ μαστίχα, χυμό λάιμ και βασιλικό.

    ελούντα

    elounta

    11. Melian Hotel & Spa, Μήλος
    Η πιο ωραία πισίνα στο νησί των ερωτευμένων. Ακόμα κι αν η Μήλος διαθέτει μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας, αν πρέπει να τις αποχωριστείτε για μια πισίνα, αυτή θα πρέπει να είναι του Melian, κυρίως για τον τρόπο που έχουν ενσωματωθεί στο σχεδιασμό της τα μοντέρνα στοιχεία στην κυκλαδίτικη παράδοση.

    mhlos pisina

    12. Grecotel Amirandes, Ηράκλειο
    Η πρώτη εντύπωση είναι ότι τα πάντα επιπλέουν ανάλαφρα, ότι τα πάντα καθρεφτίζονται πάνω σε κάποια υδάτινη επιφάνεια. Η απέραντη λιμνοθάλασσα-καρδιά του Αmirandes μοιάζει σαν αντίστροφος νυχτερινός ουρανός, φωτισμένη από απέραντες βυθισμένες δίνες οπτικών ινών. Την ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα πλαισιώνουν φοίνικες, παιδική πισίνα, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και πάνω από 60 ιδιωτικές πισίνες.

    amirandes

    13. Chora Resort, Φολέγανδρος
    Η πισίνα των 500 τ.μ. βρίσκεται στο κέντρο του συγκροτήματος και λειτουργεί σαν τεράστιος καθρέφτης του resort. Hot spot το pool bar “Thalassa” για δροσιστικά κοκτέιλς.

    φολέγανδρος

    14. Liostasi, Ίος
    Πλήρως ενσωματωμένη στο φυσικό περιβάλλον, αποπνέει αιθέρια ρομαντική ατμόσφαιρα προσφέροντας υπέροχη θέα στη θάλασσα. Η κρυστάλλινη πισίνα με τις αναπαυτικές ξαπλώστρες είναι ιδανική για ηλιοθεραπεία και για απόλυτη χαλάρωση , κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο. Στο pool bar μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσερό κοκτέιλ, φρέσκους χυμούς και ελαφριά σνακς.

    ιος

    15. Amanzoe, Κρανίδι
    Το σκηνικό του ολοκαίνουργιου resort θυμίζει έντονα Τοσκάνη, με τα ελαιόδεντρα να κυκλώνουν το reosrt που βρίσκεται πάνω στο λόφο για να ατενίζει ανεμπόδιστα το κοντινό Πόρτο Χέλι, τις Σπέτσες και τον Αργοσαρωνικό. Γύρω από την πισίνα απόλυτη ηρεμία, με το εξωτικό στοιχείο να συνυπάρχει με τα ντόπια υλικά, το φυσικό περιβάλλον και τον ελληνικό πολιτισμό, προσφέροντας εμπειρία ζωής.

    pisines kranidi

    Πηγή: www.arttravel.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Design: 7 εντυπωσιακά μπάνια που θα θέλαμε να έχουμε στο σπίτι μας (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η πολυτελής και εξωτική ξύλινη βίλα της Εκάλης (11 pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η εξοχική κατοικία των Κυθήρων με την πανοραμική θέα (14 pics)



    ΣΧΟΛΙΑ