• City Stories

    Πέντε αθλητικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για αυτή την Κυριακή

    κπισν


    Μία ιδιαίτερη κατηγορία εκδηλώσεων, είναι αυτή των αθλητικών δραστηριοτήτων. Μπορρείτε να βρείτε προτάσεις σχετικές με το τρέξιμο, αλλά και πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που αφορούν κάποιο καινούργιο και πρωτότυπο σπορ. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και περάστε μια όμορφη Κυριακή αναζωογονώντας το σώμα σας.

    Παρακάτω σας παραθέτουμε πέντε προτάσεις με αθλητικές εκδηλώσεις, που θα σας γυμνάσουν, θα σας χαρίσουν ευεξία και θα σας διασκεδάσουν, αυτή την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

    1. 31ος Γύρος της Αθήνας: Ο Γύρος της Αθήνας αποτελεί τον μεγαλύτερο λαϊκό μαζικό αγώνα δρόμου που γίνεται από το 1982 στην Αθήνα και οργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Δίνει τη δυνατότητα σε όλους να τρέξουν ακολουθώντας μια διαδρομή ανάμεσα στα ωραιότερα κτίρια και μνημεία της Αθήνας, χωρίς χρόνους και χρονόμετρα για τη χαρά της συμμετοχής και την ευεξία που δίνει η άθληση.

    Η εκκίνηση θα δοθεί από το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 9:50 το πρωί για των διαδρομή των 10χλμ., στις 10:00 των 5χιλ. και στις 10.15 των 2χλμ.

    Η εκκίνηση των 2χλμ. για παιδιά και Α.μεΑ. θα δοθεί από τη Βασ. Σοφίας & Πλουτάρχου, έναντι Πολεμικού Μουσείου.

    Ο τερματισμός όλων των διαδρομών θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

    Για τους Όρους Εγγραφής στον 31ο Γύρο της Αθήνας διαβάστε εδώ.

    Για την Ατομική Αίτηση Συμμετοχής Ενηλίκων πατήστε εδώ.

    Για την Ατομική Αίτηση Συμμετοχής Παιδιών πατήστε εδώ.

    2. SNFCC Running Team: Οι φίλοι τρεξίματος του Πάρκου ενώνουν τις δυνάμεις και την αγάπη τους για το τρέξιμο, δημιουργώντας μία ομάδα η οποία προπονείται κάθε Κυριακή με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών δρόμων αντοχής. Στόχος, η βελτίωση των ατομικών επιδόσεων μέσα από την ομαδική προπόνηση και την υποστήριξη της ομάδας.

    Για ηλικίες 15-70 ετών
    Η συμμετοχή των εφήβων 15-18 ετών θα γίνεται με άδεια κηδεμόνα
    (έως 50 συμμετοχές)

    08.30-10.00

    ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ – Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
    (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα)

    Πληροφορίες

    3. Καγιάκ στο Κανάλι: Το πρόγραμμα, βασισμένο στο περιεχόμενο και στη δομή των προγραμμάτων της Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, στοχεύει στη γνωριμία μικρών και μεγάλων με το καγιάκ ενώ συγχρόνως δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν το ΚΠΙΣΝ κωπηλατώντας! Προτείνεται οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους μια δεύτερη αλλαξιά ρούχα.

    Για παιδιά άνω των 12 ετών & ενήλικες
    Έως 15 συμμετοχές ανά 30 λεπτά
    Για προεγγραφή πατήστε εδώ

    16.30-19.00

    ΚΑΝΑΛΙ – Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
    (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα)

    Πληροφορίες

    4. Ιστιοπλοΐα στο Κανάλι: Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου παρουσιάζει μια σειρά από διαδραστικές ιστιοπλοϊκές δράσεις, με διαφορετικούς τύπους σκαφών τόσο μέσα στο Κανάλι, όσο και στη στεριά, με καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά και ενήλικες.

    Έως 15 συμμετοχές ανά 60′
    Για προεγγραφή πατήστε εδώ

    09.00-10.00 | Για παιδιά 6-9 ετών
    10.00-11.00 | Για παιδιά 9-12 ετών
    12.00-13.00 | Για παιδιά 12-17 ετών
    11.00-12.00 & 13.00-14.00 | 17+ και ενήλικες

    ΚΑΝΑΛΙ – Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
    (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα)

    5. 31ος Βαρτζάκειος Δρόμος: Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά, μας καλωσορίζει στον 31o Βαρτζάκειο Δρόμο Υγείας (12 χιλιομέτρων) καθώς και στον Αγώνα Παιδιών (2 χιλιομέτρων).

    Τόπος διεξαγωγής: Πειραιάς, Πλατεία Αλεξάνδρας – Πασαλιμάνι
    Απόσταση: 12 χιλιόμετρα ενηλίκων και 2 χιλιόμετρα για παιδιά
    Ώρα προσέλευσης δρομέων: 08.30 π.μ.
    Ώρα εκκίνησης αγώνα 12χλμ: 10.00 π.μ.
    Ώρα εκκίνησης αγώνα 2χλμ. (Παίδες, Έφηβοι, Κορασίδες Νεάνιδες): 09.30 π.μ.

    Δηλώσεις Συμμετοχής:
    Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα εδώ, καθώς και στα γραφεία του συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά (210-4171009) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18.30-21.00.

    Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 19.00 μ.μ. εκτός και εάν έχει συμπληρωθεί νωρίτερα το όριο των 1.000 συμμετοχών. Όσοι δεν δηλώσουν, θα μπορούν να συμμετάσχουν στoν αγώνα χωρίς αριθμό, αλλά με παροχή νερού, χωρίς επίσημη χρονομέτρηση και χωρίς να πάρουν μετάλλιο τερματισμού και τυχόν δώρα χορηγών. Δεν θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα από τη γραμματεία.

    Για τον αγώνα 2 χλμ. των παιδιών μέχρι 18 χρονών, οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται την ημέρα του αγώνα από τις 08.00 – 09.15, σε ειδικό χώρο στην αφετηρία του αγώνα χωρίς αντίτιμο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τέσσερις προτάσεις για έξοδο με ελεύθερη είσοδο αυτό το Σαββατοκύριακο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5+1 προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο αυτή τη βδομάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μια ενδιαφέρουσα Έκθεση αφιερωμένη στον μεγάλο Νίκο Καζαντζάκη



    ΣΧΟΛΙΑ