• City Stories

    Νεϊμάρ: Δύο χρόνια φυλάκιση και 10 εκατ. ευρώ πρόστιμο ζητά η εισαγγελία

    • NewsRoom
    Νεϊμάρ

    Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ


    Διετή φυλάκιση και επιβολή προστίμου ύψους 10 εκατ. ευρώ είναι η πρόταση της εισαγγελίας για τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ. Η πρόταση αφορά στην υπόθεση της παραποίησης των οικονομικών στοιχείων της μεταγραφής του από τη Σάντος στη Μπαρτσελόνα.

    Δικαστικές πηγές, που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρουν ωστόσο ότι στο ισπανικό δικανικό σύστημα, η πρόταση αυτή του εισαγγελέα κατατίθεται πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

    Νωρίτερα την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, η εταιρεία DIS, η οποία κατείχε το 40% των δικαιωμάτων του Νεϊμάρ όταν αυτός αγωνιζόταν στη Σάντος, είχε ζητήσει να επιβληθεί στον Βραζιλιάνο σταρ ποινή πενταετούς φυλάκισης και απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

    Η DIS θεωρεί ότι ζημιώθηκε οικονομικά από την παραποίηση του κόστους μετακίνησης του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα και έχει ζητήσει επίσης την καταδίκη του προέδρου των «μπλαουγκράνα», Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, του προκατόχου του, Σάντρο Ροσέλ, του πρώην προέδρου της Σάντος, Οντίλιο Ροντρίγκες, καθώς και του πατέρα του ποδοσφαιριστή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πλειστηριασμοί: “Μάχη” μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Black Friday: Public, McArthurGlen, GAP και Media Markt με εκπτώσεις μέχρι και 80% – Δείτε αναλυτικά τις προσφορές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πλησιάζει Black Friday: Δείτε που μπορείτε να ψωνίσετε με εκπτώσεις μέχρι και 75% (video)



    ΣΧΟΛΙΑ