ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα ημερομηνία ανακοινώθηκε για την προβολή της ταινίας “Fight Club”, η οποία είχε αναβληθεί λόγω του εθνικού πένθους για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών. Η ταινία θα προβληθεί στον προαύλιο χώρο του Λυκαβηττού, στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, την Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018, στις 21.30.
Στην εκπνοή των 90s και λίγο πριν την άφιξη της νέας χιλιετίας, εμφανίστηκε από μεγάλο χολιγουντιανό στούντιο μια προκλητική ταινία που έμελλε να γίνει αντικείμενο λατρείας, μίσους και ενδελεχούς μελέτης. Το «Fight Club», υπήρξε η ηλεκτρισμένη αυτοψυχανάλυση του κοινωνικά ευνουχισμένου Gen-X-er, που έβλεπε την επανάσταση που πάντα ονειρευόταν να κάνει στη ζωή του να συμβαίνει ως αποκύημα της φαντασίας του.
Info
Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018 Λυκαβηττός Διάρκεια: 139′
Ώρα έναρξης: 21.30
(Για λόγους ασφαλείας της προβολής αλλά και για τη δυνατότητα διέλευσης των οχημάτων έκτακτης ανάγκης έχουμε αποκλεισμό της πρόσβασης των αυτοκινήτων στο χώρο του πάρκινγκ του Λυκαβηττού. Εξαίρεση αποτελούν τα οχήματα με το χαρακτηριστικό σήμα ΑμεΑ.)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βλαντιμίρ Πούτιν: Η Ουκρανία αρνείται να τερματίσει τη σύγκρουση ειρηνικά
- ΕΥΔΑΠ: 17 ερωτήσεις και απαντήσεις για την αύξηση στο νερό που έρχεται το 2026
- 20 χρόνια τα Χριστούγεννα ξεκινούν στα Public με μεγάλη ποικιλία σε δώρα!
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Ερευνά υποθέσεις με σχολικές τσάντες και επώνυμη ένδυση