ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκτέλεση
Σε γυάλινο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας και βυθίζετε μέσα τις μπριζόλες.
Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 4-5 ώρες, γυρίζοντας κάθε 20 λεπτά τις μπριζόλες με τσιμπίδα.
Τις βγάζετε από τη μαρινάδα, αλατίζετε και τις ψήνετε στα κάρβουνα σε δυνατή φωτιά, για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά. Συνοδεύετε με πατάτες τηγανητές ή ψητές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όμιλος Empiria: Στρατηγική επέκταση στην Αθήνα με τη δημιουργία boutique ξενοδοχείου στο Κολωνάκι
- Minoa Marine Limited: Βρέθηκαν 469.500 κιλά κοκαΐνης σε πλοίο ελληνικής διαχείρισης – Ο ρόλος του μάγειρα
- Citi για Eurobank: Νέες ανοδικές προβλέψεις και αύξηση τιμής στόχου για τη μετοχή
- Στο Μαξίμου ο Οικουμενικός Πατριάρχης – Ευκαιρία να συζητηθούν οι ευρύτερες εξελίξεις, δήλωσε ο Πρωθυπουργός
