• City Stories

    Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Drama Workshop με τον Γιώργο Χρυσοστόμου

    • NewsRoom


    Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 11.30 στο Μουσείο Κυκλαδική Τέχνης

    Με αφορμή την παράσταση “Mute”, ο Γιώργος Χρυσοστόμου έρχεται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης το Σάββατο 30 Νοεμβρίου για ένα τρίωρο θεατρικό εργαστήρι.

    Σε ένα παιχνίδι αυτοσχεδιασμού θα χρησιμοποιήσουμε διάφορες αφηγηματικές τεχνικές και θα ανακαλύψουμε τα υλικά μιας καλής ιστορίας.

    «Τα πάντα μπορούν να γίνουν θέατρο. Χρειάζεται ένας αφηγητής και ένας θεατής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλοι μπορεί να είναι ηθοποιοί. Ζωγραφική, μουσική, χορός, γλυπτική, ποίηση, κινηματογράφος: όλα αποτελούν δυνητικά υλικά μιας θεατρικής παράστασης. Από την επιτυχημένη αφήγηση μιας ανέκδοτης ιστορίας, έως το ανέβασμα ενός πολύπλοκου θεατρικού έργου, ξεκλειδώνουμε διάφορες τεχνικές διήγησης για να πούμε μια ιστορία.»
                                                                                                                         – Γ. Χρυσοστόμου

    Το workshop πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Young Friends του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

    Οι Young Friends (Νέοι έως 40 ετών) μήνα συμμετέχουν σε δράσεις στο Mουσείο και στην πόλη. Πρόκειται για μια ετήσια συνδρομή που στηρίζει το Μουσείο και τις δράσεις του, ενώ παράλληλα παρέχει στα μέλη της ελεύθερη είσοδο, έκπτωση στο Cycladic Shop και στο Cycladic cafe, καθώς και ένα αποκλειστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων: ξεναγήσεις, κινηματογράφος, θέατρο, μουσική, απρόσμενες συνομιλίες και περίπατοι, οργανώνονται κάθε μήνα.

    Περισσότερες πληροφορίες εδώ

    INFO

    Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4

    Ώρα: 11.30 (διάρκεια 3 ώρες με διάλειμμα)

    Κόστος συμμετοχής: 16€

    Δήλωση συμμετοχής έως 29/11

    Για δήλωση συμμετοχής :

    [email protected]

    210 7228321 (εσωτ.128)



    ΣΧΟΛΙΑ