• Mononews TV

    Συγκίνηση: Σοπράνο στη Χιλή «σπάει» την επιβληθείσα σιγή του Στρατού με όπερα και καταχειροκροτείται

    • NewsRoom

    Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει μία ολόκληρη γειτονιά να καταχειροκροτεί την σοπράνο που έσπασε την σιγή που επέβαλε ο Στρατός στη Χιλή.

    Το τελευταίο διάστημα, στη Χιλή επικρατεί ένα ταραχώδες κλίμα με συγκρούσεις, που χαρακτηρίζονται ως οι χειρότερες μετά την πτώση της δικτατορίας.

    Οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν κυρίως από τους φοιτητές εξαιτίας της αύξησης της τιμής του εισιτηρίου στο μετρό του Σαντιάγκο, μεταξύ άλλων, και στη συνέχεια εξαπλώθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα.

    Μάλιστα, ήταν τόσο έντονες οι συγκρούσεις, που επιβλήθηκε από τον Στρατό απαγόρευση κυκλοφορίας στην πρωτεύουσα της χώρας.

    Την απαγόρευση και την απόλυτη ησυχία που επικρατούσε, αφού όλοι οι πολίτες έμειναν αναγκαστικά μέσα στα σπίτια τους, έσπασε μια σοπράνο σε μια γειτονιά από τις πέντε περιφέρειες της χώρας, με το τραγούδι της να «ταξιδεύει» σε όλα τα γύρω διαμερίσματα.

    Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μαγεμένοι οι γείτονες ακούν εκστατικά το τραγούδι της μέσα στη νύχτα και στο τέλος όλοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα.



    ΣΧΟΛΙΑ