ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία χριστουγεννιάτικη κυψέλη έχει στηθεί στο πολυτελές γαλλικό πολυκατάστημα Galeries Lafayette, στο Παρίσι.
Το διασημότερο εμπορικό κέντρο στο Παρίσι έχει ήδη ντυθεί γιορτινά με την διακόσμηση-υπερπαραγωγή να μετάφερει τους επισκέπτες σε ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο κόσμο με πρωταγωνιστές τις μέλισσες.
Στην κορυφή του τεράστιου δέντρου δεσπόζει η βασίλισσα των μελισσών ντυμένη σε γιορτινά χρώματα, ενώ το δέντρο στολίζουν λουλούδια, τεράστιες μπάλες και φωτάκια, σε κόκκινες, μπλε και κίτρινες αποχρώσεις.
Έχουν στηθεί συνολικά 11 σκηνές με 14 χαρακτήρες, εμπνευσμένους από τις μέλισσες. Σε κάθε βιτρίνα στέκει από ένα μέλος της φρουράς της βασίλισσας, ο καθένας στο δικό του πόστο.
Μικροί και μεγάλοι μπορούν να δουν τους μάγειρες να δουλεύουν σκληρά στην κουζίνα φτιάχνοντας μέλι.
Η βασίλισσα φυσικά βρίσκεται στην κορυφή του δέντρου επιβλέποντας τους σκληρά εργαζόμενους εργάτες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στη Ναυτιλιακή Λέσχη η Μαρία Ευθυμίου
- Ιρανική πρεσβεία στην Ελλάδα: «Δεν ξεκινήσαμε πόλεμο – Το Ιράν είναι ανθεκτικό απέναντι σε κάθε δύναμη»
- Μητσοτάκης: Απαγόρευση των social media για ανήλικους κάτω των 15 ετών από 1η Ιανουαρίου 2027
- Μαρίνα Χατζημανώλη: Στην Λεμεσό ο φετινός εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.